مدیرکل امور حقوقی و تعزیرات سازمان حمایت از رسیدگی به ۸۸ درصد شکایات مردمی در ۱۰ ماهه سال جاری خبر داد.
*** ارسال پرونده تخلفاتی به ادارات کل تعزیرات حکومتی
به گزارش خبرگزاری صنایع [1]، سیدمجتبی سجادی با اشاره به آمار گشتهای انجام شده، اظهار داشت:
از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد ۱۳۱ هزار و ۱۵۷ گشت مشترک با حضور بازرسان سازمانهای صنعت [1] استانها و سازمان تعزیرات حکومتی [2] و دیگر دستگاهها از جمله وزارت جهاد کشاورزی [3]، اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری [4]، اتاق اصناف [5] و اتحادیهها [6] انجام گرفته است.
۵۶ هزار و ۷۸۰ پرونده تخلفاتی به ارزش تقریبی یک میلیارد و ۷۲۹ میلیون تومان تشکیل و جهت رسیدگی و صدور رای به ادارات کل تعزیرات حکومتی ارسال شده است.
*** رسیدگی به ۸۸ درصد شکایات مردمی در ۱۰ ماه
وی در خصوص دریافت و رسیدگی به شکایات مردمی، افزود:
طی ۱۰ ماه سال جاری در مجموع ۱۹۷ هزار و ۳۵۰ فقره شکایت مردمی در خصوص تخلفات صنفی و غیر صنفی از طریق تلفن ۱۲۴ ستاد خبری استانها دریافت شد که از این تعداد ۸۸ درصد شکایات مورد رسیدگی قرار گرفته و ۱۲ درصد باقی مانده نیازمند اظهار نظر کارشناسی و یا استعلام حقوقی از مراجع ذیربط است.
گزارشات مردمی در بخش کالایی، مربوط به عرضه نان، میوه و سبزی و در بخش خدمات، در خصوص تعمیر خودروهای سبک و رستورانها بوده که بخش عمده آن مربوط به تخلفات گرانفروشی [2] و تقلب بوده است.
اخبار مهم صنایع:
افتتاح پنج طرح صنعتی و معدنی با سرمایهگذاری بیش از ۵۸ هزار میلیارد ریال [7]
آغاز فاز دوم انتقال آب از خلیج فارس در آیندهای نزدیک [8]
داخلیسازی ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلاری در کشور [9]
*** افزایش ۶۲۶ درصدی تعداد پرونده
مدیرکل امور حقوقی و تعزیرات سازمان حمایت در پایان پیرامون اینکه طی ۱۰ ماهه ابتدایی سال جاری تعداد ۲۰۴ هزار و ۸۹۷ پرونده از طریق سازمانهای صنعت [1] استانها تشکیل و به اداره کل تعزیرات حکومتی ارسال شد، اظهار داشت:
ارزش ریالی پروندهها بیش از ۱۷ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان ذکر شده و میزان جرایم وصولی، بر اساس اطلاعات دریافتی بالغ بر ۱۵۷ میلیارد و ۱۹۶ میلیون تومان اعلام شده است.
طی این مدت تعداد ۶۳۲ فقره پرونده نیز توسط این سازمان به ادارات کل تعزیرات حکومتی ارسال شده است که این رقم نسبت به مدت مشابه سال پیش ۶۲۶ درصد افزایش داشته است.
*** کالاهای دارای اولویت بازرسی وزارت صنعت [1]
به گزارش خبرگزاری صنایع [1]، در هفتههای پیشین، پنج کالا از جمله روغن خوراکی، نهادههای دامی، مرغ زنده و گرم، سیمان و تایر سبک و سنگین به عنوان کالاهای دارای اولویت بازرسی وزارت صنعت [1]، معدن و تجارت برای جلوگیری از احتکار، بررسی موجودی و قیمت، تعیین شد.
در نیمه نخست سال ۹۹ نیز به دلیل شیوع ویروس کرونا، ماسک و لوازم بهداشتی مربوط به این بیماری در صدر بازرسیها قرار داشتند و طی هفتههای متوالی نظارت شدیدی بر آن اعمال میشد.
ویروس کرونا از اسفندماه سال ۹۸ در ایران شیوع یافت و همسو با تعطیلی، محدودیتهایی را به دنبال داشت.
اصناف در این مدت در چهار گروه شغلی تقسیم شدند و اصنافی که نیازهای روزمره شهروندان را تامین میکنند در گروه نخست جای گرفتهاند که اجازه فعالیت در مناطق قرمز را دارند، هچنین تغییراتی در دستهبندیهای اصناف انجام شده است.
انتهای پیام///