رییس سازمان حمایت معتقد است عملیاتی شدن سامانه گارانتی راهکاری برای ناامن شدن بازار عرضه کالای فیک و قاچاق است.
*** عملیاتی شدن سامانه گارانتی
به گزارش خبرگزاری صنایع [1]، عباس تابش در سفر به استان مرکزی در گفتگو با خبرنگاران در خصوص عملیاتی شدن سامانه گارانتی اظهار داشت:
عملیاتی شدن سامانه گارانتی راهکاری برای ناامن شدن بازار عرضه کالای فیک و قاچاق است و خریداران با مراجعه به سامانه گارانتی به راحتی می توانند کالای فیک و قاچاق از کالای واقعی را تشخیص دهند، لذا از مردم انتظار میرود قبل از خرید هر کالای از طریق سامانه گارانتی استعلام کنند چرا که هیچگونه گارانتی، سرویس و خدمات پس از فروش برای کالای قاچاق و فیک وجود نخواهد داشت.
وی در ادامه، تصریح کرد:
مردم با استعلام از سامانه گارانتی متوجه خواهند شد که چه کالایی می توانند بخرند و تا سالیان سال از خدمات پس از فروش آن استفاده کنند.
رییس سازمان حمایت درباره مدیریت بازار مخصوصا در خصوص پکیج و سیستمهای گرمایشی در کشور، گفت:
فرآیند عرضه کالای تولید ایرانی در سامانه در حال انجام است و موضوع شناسه کالا و شناسه رهگیری کالاها عملیاتی شده و از هفته آینده در کشور اجرایی خواهد شد و امیدواریم با رصد صنایع موضوع تامین نیاز بازار بدون مشکلی عملیاتی شود.
معاون وزیر صنعت اجرای سیاست کدشناسایی و کدرهگیری را عاملی برای جلوگیری از خدشهدار شدن برند تولید محصولات دانست و افزود:
شناسنامهدار کردن کالاهای ایرانی راهکار موثری برای تفکیک کالای ایرانی با کالای فیک و قاچاق است، بر این اساس از طریق سامانه این موضوع را پیگیری تا این معضل برطرف شود.
*** روند تولید و مشکلات واحد تولیدی
به گزارش خبرگزاری صنایع، رییس سازمان حمایت در سفر به ساوه به همراه معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مرکزی، معاون استاندار و فرماندار ساوه و جمعی از مسئولین از شرکت زرین رویا تولید کننده انواع پوشک بچه و بزرگسال و نیز شرکت نیکسان صنعت [2] تولیدکننده انواع یخچال بازدید و از نزدیک در جریان روند تولید [3] و مشکلات این دو واحد تولیدی [4] و صنعتی قرار گرفتند.
انتهای پیام///