کد خبر:521410
پ
محمد لاهوتی
رئیس کمیسیون صادرات غیرنفتی اتاق ایران:

همه گمرکات به صورت ۲۴ ساعته فعال هستند/ روند صادرات و واردات در کشور به صورت عادی ادامه دارد

رئیس کمیسیون صادرات غیرنفتی اتاق ایران با بیان اینکه همه گمرکات به صورت ۲۴ ساعته فعال هستند، تاکید کرد، روند صادرات و واردات در کشور به صورت عادی ادامه دارد.

رئیس کمیسیون صادرات غیرنفتی اتاق ایران با بیان اینکه همه گمرکات به صورت ۲۴ ساعته فعال هستند، تاکید کرد، روند صادرات و واردات در کشور به صورت عادی ادامه دارد.

 

*** وضعیت تجارت خارجی کشور

 

به گزارش صنایع، محمد لاهوتی در خصوص وضعیت تجارت خارجی کشور، اظهار داشت:

سحرگاه بیست و سوم خرداد ماه، تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران آغاز شد؛ از همان زمان کشور شاهد اتفاقاتی تلخی بود؛ اما بر اساس آخرین آماری که گمرک ایران اعلام کرده است، روند صادرات بدون وقفه ادامه دارد.

 

وی همچنین، ادامه داد:

 یکی از بهترین سیاست‌ها در شرایط فعلی این است که گمرکات کشور به صورت ۲۴ ساعته خدمات لازم را به تجار ارائه می‌دهند. حتی گمرکاتی که قبلا یک یا دو شیفت کار می‌کردند به صورت تمام وقت باز هستند و همین سیاست باعث شده است که روند تجارت، واردات و صادرات در کشور مختل نشود.

 

رئیس کمیسیون صادرات غیرنفتی اتاق ایران در پایان، تصریح کرد:

بر اساس اطلاعاتی که از مسئولان گمرک ایران دریافت کرده‌ام، خوشبختانه مشکلی متوجه گمرک و مرزها وجود ندارد و روند تجارت به صورت عادی ادامه دارد و هیچ اختلالی در حوزه صادرات و واردات ایجاد نشده است.

 

 

انتهای پیام///

ارسال دیدگاه