نخستوزیر روسیه در نشست راهبردی درباره توسعه زیرساختهای حمل و نقل اعلام کرد، گردش تجاری روسیه با کشورهای دوست در آسیا، آفریقا و آمریکای لاتین طی چهار سال ۱.۵ برابر افزایش یافته است.
*** مسیر تجاری روسیه با کدام کشورها افزایش یافته است؟
به گزارش صنایع، میخائیل میشوستین با بیان اینکه روسیه با وجود محدودیتهای تحریمی، در حال بازسازی تمام مسیرهای اصلی جابجایی کالا است، اظهار داشت:
در حال گسترش کریدور شمال-جنوب برای افزایش دسترسی به بازارهای فروش آتی، ایجاد زیرساختهای مرتبط، ازجمله زیرساختهای بندری، در مسیرهای آزوف-دریای سیاه و شرق هستیم.
ظرفیت راهآهن بایکال آمور و ترانس سیبری به ۱۸۰ میلیون تن افزایش یافته است. علاوه بر این، کار برای ساخت مسیر پرسرعت مسکو-سنت و راه آهن پترزبورگ با طول تقریبا ۶۸۰ کیلومتر در حال انجام است.
خبرگزاری تاس گزارش کرد، بیش از ۹ تریلیون روبل (۱۱۴ میلیارد دلار) از بودجه برای حمایت سیستمی از رویدادهای گنجانده شده در پروژههای ملی «سیستم حمل و نقل کارآمد» و «زیرساخت برای زندگی» اختصاص یافته است.
انتهای پیام///
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.