رئیس کمیسیون زیربنایی مجمع تشخیص مصلحت نظام، نسبت به تأخیر طولانی دولت در تهیه و اجرای برنامههای توسعه اقتصاد دریامحور انتقاد کرد.
*** بلاتکلیفی برنامه توسعه اقتصاد دریامحور ۹ ماه پس از مهلت ۳ ماهه
به گزارش صنایع، سید مهدی هاشمی باحضور در برنامه میز اقتصاد با اشاره به تصویب سیاستهای کلی توسعه دریامحور در مجمع تشخیص مصلحت نظام، اظهار داشت:
حدود یک سال و نیم از ابلاغ این سیاستها میگذرد؛ سیاستهایی که با هدف بهبود وضعیت اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و تقویت اقتدار جمهوری اسلامی ایران در سطح منطقه و جهان تدوین شدهاند.
وی در ادامه، تصریح کرد:
یکی از مهمترین بندهای این سیاستها، ساماندهی و سیاستگذاری یکپارچه برای بهرهگیری از ظرفیتهای دریایی کشور است. او افزود: طبق دستورالعمل، قرار بود ظرف شش ماه پس از ابلاغ، برنامه اجرایی این سیاستها توسط قوه مجریه تهیه شود؛ اما به علت شهادت جمعی از مدیران در حادثه شهدای خدمت، این برنامهریزی با تأخیر مواجه شد.
در دوره سرپرستی دکتر مخبر، برنامهای تهیه و به دولت ارائه شد. با روی کار آمدن دولت جدید، درخواست شد این برنامه مورد بازنگری قرار گیرد و سه ماه فرصت داده شد تا نسخهای منطبق با رویکردهای دولت جدید تدوین شود. اما متأسفانه اکنون نه ماه از آن سه ماه گذشته و هنوز برنامهای جامع برای اجرای این سیاستهای کلان ارائه نشده است.
رئیس کمیسیون زیربنایی مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان و درباره انتخاب آقای عبدالعلیزاده به عنوان هماهنگکننده اجرای سیاستهای اقتصاد دریامحور، بیان داشت:
شاید ایشان از نظر ساختاری و سازمانی جایگاه لازم برای پیشبرد این مأموریت سنگین را نداشته باشند، و شرایط فردی ایشان نیز امکان فعالیت مؤثر در این حوزه را فراهم نکند.
انتظار میرود هرچه سریعتر یک ساختار چابک و کارآمد برای هدایت و اجرای سیاستهای توسعه اقتصاد دریامحور شکل گیرد، تا کشور بتواند از فرصتهای استراتژیک دریایی خود بهدرستی بهرهمند شود.
انتهای پیام///