کد خبر:514893
پ
محسن زنگنه ویژه مجلس
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس:

شاه بیت موانع اجرایی قانون تسهیل در صدور مجوزهای کسب و کار/ برخی دستگاه‌ها پس از ارائه مجوز، کارآفرینان را معطل نگه می‌دارند

عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس در تشریح شاه بیت موانع اجرایی قانون تسهیل در صدور مجوزهای کسب و کار، تاکید کرد، برخی دستگاه‌ها پس از ارائه مجوز کارآفرینان را معطل نگه می‌دارند.

عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس در تشریح شاه بیت موانع اجرایی قانون تسهیل در صدور مجوزهای کسب و کار، تاکید کرد، برخی دستگاه‌ها پس از ارائه مجوز کارآفرینان را معطل نگه می‌دارند.

 

*** شاه بیت موانع اجرایی قانون تسهیل در صدور مجوزهای کسب و کار

 

به گزارش صنایع، محسن زنگنه با اشاره به موانع پیش روی قانون تسهیل در صدور مجوزهای کسب و کار، اظهارداشت:

متاسفانه برخی از دستگاه‌ها قوانین را به اصطلاح دور می‌زنند.

 

وی همچنین، ادامه داد:

به عنوان مثال ما قانون صدور مجوزهای کسب و کار را تصویب کردیم که در فرایند ایجاد کسب و کارها تسریع شود اما متاسفانه هنوز اهداف این قانون محقق نشده است.

 

زنگنه با بیان اینکه برخی دستگاه‌ها در جریان ارائه مجوز پیرو اجرای قانون فوق، مقاومت می‌کنند، اظهار کرد:

همچنین این دستگاه‌ها در مواقعی که مجوز صادر می‌شود از مجاری پیش بینی نشده، فعالیت‌ها را سد کرده و پاسخی به تولید کننده و کارآفرین نمی‌دهند و عملاً این بخش‌ها را معطل نگه می‌دارند.

طبق بررسی‌های انجام شده بخش عمده ای از مجوزاتی که صادر نمی‌شود، پیرو تعارض منافع است. به عنوان مثال در پتروشیمی تولید کننده‌ای داریم که مشغول به تولید یکی از اقلام پتروشیمی است. از این رو شرایط بدین نحوه است که اگر دو الی سه کارخانه دیگر بروند و همان اقلام را تولید کنند، به اصطلاح رقابت بیشتر می‌شود. همین موضوع در بسیاری از موارد باعث می شود تا در راه ایجاد و صدور مجوز جدید، سنگ اندازی شود.

 

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در پایان و با ذکر مثال دیگر متذکر شد:

همچنین ما در حوزه خوراک محدودیت‌هایی داریم لذا برای اینکه شرکت‌های فعال در این حوزه محدودیت‌هایشان افزایش پیدا نکند به شرکت‌های بعدی مجوز لازم داده نمی شود که این مسئله جای تعجب دارد!

در بسیاری از استان‌ها، خیلی از کارخانجات و شرکت‌ها سال هاست سهمیه خوراک گاز خود را ذخیره کردند. این در حالیست که کارخانه مد نظر را راه اندازی نمی کنند و عملاً خود این مجوز در حال حاضر قیمت بالایی پیدا کرده است. بنابراین فعالیت‌هایی که خوراک گاز داشته و قصد دریافت مجوز دارند، معمولا مورد مقابله با مجموعه های مورد اشاره قرار می گیرند، تا مجوز جدید صادر نشود. بنابراین عمده مشکلات در این بخش به تعارض منافع باز می‌گردد.

 

 

انتهای پیام///