اخبار برگزیده

کد خبر:514821
پ
فاطمه مقصودی ویژه
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس مطرح کرد

بسیاری از بانک‌ها به خروج از بنگاه داری تمکین نمی‌کنند/ شاهد سرمایه گذاری برخی از بانک‌ها در سایر کشورها هستیم!

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه بسیاری از بانک‌ها به خروج از بنگاه داری تمکین نمی‌کنند، تاکید کرد، شاهد سرمایه گذاری برخی از بانک‌ها در سایر کشورها هستیم.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه بسیاری از بانک‌ها به خروج از بنگاه داری تمکین نمی‌کنند، تاکید کرد، شاهد سرمایه گذاری برخی از بانک‌ها در سایر کشورها هستیم.

 

*** ضرورت خروج بانک‌ها از بنگاه داری

 

به گزارش صنایع، فاطمه مقصودی به ضرورت خروج بانک‌ها از بنگاه داری اشاره کرد و گفت:

این موضوع که بانک‌ها به سمت بنگاه داری می روند یک واقعیت بوده و با استفاده از سپرده گذاری مردم در بانک ها برای چند برابر کردن سرمایه‌های خود به بنگاه داری روی آوردند که باید جلوی این کار گرفته می شد.

در حال حاضر بسیاری از بانک‌ها به خروج از بنگاه داری تمکین نمی‌کنند، به ویژه بانک های خصوصی به این موضوع اهمیت چندانی نمی دهند و شاهد سرمایه گذاری برخی از بانک‌ها در سایر کشورها هستیم؛ پول ملت را به ارز تبدیل می کنند و در کشورهای دیگر مثل دبی و کشورهای حاشیه خلیج فارس سرمایه گذاری می کنند.

 

وی در ادامه، تصریح کرد:

بسیاری از بانک ها ملک و املاک و شرکت های آنچنانی با درآمدهای هنگفت دارند؛ لذا معتقدم نهادهای نظارتی، دولت و مجلس باید ورود جدی به بنگاه داری بانک ها به ویژه بانک های خصوصی داشته باشند تا از گسترش این موضوع گرفته شود.

بنگاه داری بانک ها باعث ایجاد تورم می شود که نارضایتی مردم را به دنبال دارد، بانک ها باید اموال مازاد خود را بفروشند و پول را به چرخه اقتصاد کشور وارد کنند؛ متاسفانه مولدسازی هم اجرایی نشده است و بانک ها این کار را انجام نداده اند.

 

عضو هیات رئیسه مجلس در پایان و با بیان اینکه مهم تر از وضع قانون، اجرا و نظارت بر قوانین است عنوان کرد:

وقتی بانک ها ساختمان های آنچنانی دارند و با قیمت های هنگفتی به اجاره می دهند؛ تورم را رقم می زنند، به نحوی در نرخ گذاری بازار تاثیر گذاشته اند و زمینه را برای چند برابر کردن اجاره بها فراهم می کنند.

 

 

انتهای پیام///

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید