کد خبر:513252
پ
سید سجاد هاشمی ویژه
سید سجاد هاشمی عضو شورای مرکزی شهرک‌های صنعتی کشور در گفتگوی اختصاصی با صنایع:

بسته حمایت صنایع در دولت باید بر اساس ۱۲ روز تعطیلی واحدها در ماه، تصویب و ابلاغ شود/ نمی‌توانیم ۱۸ روز کار کنیم ولی ۳۰ روز مالیات، حق بیمه و سود بانکی پرداخت کنیم/ واحدهای تولیدی فقط بدهی و جریمه تولید میکنند/ با این شرایط، تعطیل کنیم و دولت بیمه بیکاری ۴۵ هزار نیروی کار شهرک صنعتی عباس آباد را پرداخت کند به نفع ما است + فیلم

عضو شورای مرکزی شهرک‌های صنعتی کشور با اشاره به اینکه خسارت وارد کردن دولت به واحدهای تولیدی از سال ۹۸ آغاز و روزبه‌روز افزایش داشته، خاطرنشان کرد، این ناترازی نیست بلکه ناتوانی است و دولت باید متناسب با قانون و تعداد روزهای تعطیل واحدها، جبران خسارت کند.

 

*** بسته حمایتی وزارت صمت

 

به گزارش صنایع، براساس اعلام وزارت صنعت، معدن و تجارت طرح حمایت از صنایع، چهارشنبه هفته گذشته (۸ اسفندماه ۱۴۰۳) در دولت تصویب و به زودی ابلاغ خواهد شد.

آن طور که وزارت صمت اعلام کرده است، با اجرای این طرح، تسهیلات و پشتیبانی از صنایع و تولید در برابر آسیب‌های ناشی از ناترازی انرژی محقق می‌شود.

سوالی برای بسیاری از تولیدکنندگان و فعالان صنعتی مطرح می‌شود، میزان تاثیرگذار بودن این بسته در حمایت از تولید است، چرا که خسارات وارد شده به تولید و صنعت کشور، طی چند سال اخیر، بخش قابل توجهی از توان تولید را گرفته و مشکلات متعددی را برای تولیدکنندکان ایجاد کرده است.

از سوی دیگر به گفته فعالان صنعتی وجود برخی قوانین و بخشنامه‌های حمایتی در خصوص صنایع و عدم اجرای شایسته و بایسته آنها، نگرانی‌ها برای تاثیرگذار بودن این بسته را افزایش داده است.

در این خصوص خبرنگار صنایع در سلسله گفتگوهایی با کارشناسان و فعالان صنعتی به بررسی بایدها و نبایدهای بسته حمایتی صنایع و اینکه این بسته تا چه میزان می‌تواند خسارات گسترده وارد شده به تولید کشور را جبران کند، پرداخته است.

در یکی از این گفتگوها سید سجاد هاشمی عضو شورای مرکزی شهرک‌های صنعتی کشور به سوالات فوق پاسخ داده است که ادامه می‌توانید مشروح آن را ملاحظه نمایید.

 

سید سجاد هاشمی در این گفتگو و در خصوص بسته حمایتی دولت از صنایع، اظهار داشت:

در شهرک صنعتی عباس آباد از نیمه خرداد ماه تاکنون، به طور میانگین در طول هفته قطعی‌های برق ۵۲ ساعته ۵۸ ساعته را تجربه کردیم تا الان که رسیده به قطعی برق ۶۲ ساعته!

در نتیجه با احتساب جمعه‌ها، تولیدکنندگان ما در طول یک ماه در مجموع ۱۲ روز کار نکردند، لذا اگر آقایان قرار است بسته‌ای در نظر بگیرند، باید مالیات، بیمه و بهره‌بانکی آن ۱۲ روز را کم کنند.

 

وی در ادامه، تصریح کرد:

بسیاری از ماشین‌آلات ما با خسارت‌های جدی روبرو شده، مواد اولیه قابل توجهی نابود شده، کوره‌های ریخته‌گری ما نابود شده، دستگاه تزریق پلاستیک ما آسیب دیده و تعهدات ما به بازار عقب افتاده، اینها بخشی از آسیب‌های وارد شده به تولیدکنندگان است.

ما در وزارت نیرو شاهد ناترازی نیستیم، این ناتوانی در وزارت نیرو است.

اگر وزارتخانه‌های نیرو، صمت، کار و اقتصاد به دنبال کمک به صنایع هستند، باید مشکلاتی که مطرح کردم را حل و خسارت‌های جدی که به تجهیزات ما وارد شده را جبران کنند.

چرا تولیدکننده وقتی می‌تواند، برق مورد نیاز خود را از شبکه کیلوواتی ۴۰۰ تومان دریافت کند، باید به سراغ خرید سوخت لیتری ۱۸ هزار تومان برای ژنراتور برود؟

این ژنراتور مناسب کار ۱۲ تا ۱۶ ساعت نیست.

 

عضو شورای مرکزی شهرک‌های صنعتی کشور در پایان و با اشاره به قانون بهبود فضای کسب و کار، بیان داشت:

براساس ماده ۲۴ این قانون دولت هر زمانی که می‌خواهدف بخشنامه‌ای صادر کند، باید ۶ ماه زودتر اعلام کند.

همچنین، ماده ۲۵ این قانون نیز می‌گوید در زمان کمبود انرژی، تولید و صنعت باید آخرین ایستگاه قطع انرژی باشند.

در ادامه همین ماده تاکید شده، اگر دستگاه خدمات‌رسان نمی‌تواند خدمات لازم را ارائه دهد، باید تجهیزات را بیمه و خسارت وارد شده را پرداخت کند.

تمام این موارد در شرایطی است که از سال ۹۸ تاکنون هر روز به تولیدکننده خسارت وارد می‌شود، چطور تولیدکننده باید با ۱۸ روز کار، ۳۰ روز مالیات، بیمه و حقوق پرداخت کند؟

واقعا ورشکست شدیم، چرا تولیدکننده باید مواد اولیه خود را ۸۰ تا ۹۰ درصد گران‌تر از دو ماه و نیم قبل تهییه کند؟

آقای دولت ما با این شرایط نمی‌توانیم ادامه دهیم و با ادامه این وضعیت دولت باید بیمه بیکاری ۴۵۰۰۰ نیروی کار شهرک صنعتی عباس آباد پرداخت کند که این به نفع ما است.

 

ویدیوی مشروح گفتگوی خبرنگار صنایع با سید سجاد هاشمی عضو شورای مرکزی شهرک‌های صنعتی کشور را در فایل ابتدای خبر ملاحظه نمایید.

 

 

انتهای پیام///

منبع
صنایع