کد خبر:511059
پ
بازار سرمایه
الو صنایع

دامنه نوسان بورس از ۳ به ۷ درصد افزایش یابد

یکی از سهامداران بورس خواستار افزایش دامنه نوسان بورس از ۳ به ۷ درصد شد.

یکی از سهامداران بورس خواستار افزایش دامنه نوسان بورس از ۳ به ۷ درصد شد.

 

*** حل مشکل دامنه نوسان بورس

 

به گزارش صنایع، یکی فعالان بازار سرمایه با ارسال پیامی برای سرویس الو صنایع این رسانه، نوشت:

سلام و درود خدمت همه سهامداران بورسی و مسئولین

چند صباحی به دلیل ریسک های سیستماتیک و مشکلات حاد منطقه ای دامنه نوسان بورس دچار محدودیت شده و این محدودیت ها علی رغم برطرف شدن ریسک‌های سیستماتیک هنوز که هنوز ادامه داره!!!

در شرایطی که کشور دچار بحران ابرتورم میباشد و بازارهای موازی مثل طلا و دلار و مسکن و … بدون دامنه نوسان و با سرعت افسار گسیخته در حال رشد هستند، سهامداران بورسی را که سال ها از تورم و رشد بازارهای موازی عقب مانده اند دچار مشکلات عدیده کرده و جذابیت بازار بورس را از بین برده است.

در حال حاضر شرایط بورس با سیاست های صحیح دولت در حال بهبودی است ولی هنوز دامنه نوسان ۳ درصدی که عامل مخربی است برقرار است که باید هر چه سریعتر اصلاح شود و حداقل به همان دامنه ۷ درصدی سابق بازگردد.

به صورت کلی هر چه دامنه نوسان بیشتر باشد رشد و پویایی و معاملات بازار بورس رونق و جذابیت بیشتری پیدا خواهد کرد.

امید است که با افزایش هر چه بیشتر دامنه نوسان و اصلاح ساختارها و ادامه رشد بورس شاهد جبران سریعتر ضرر اهالی بازار سرمایه و افزایش رونق بورس به عنوان بزرگترین محل تامین نقدینگی شرکت ها و اقتصاد کشور باشیم.

 

 

انتهای پیام///