اخبار برگزیده

کد خبر:508987
پ
سازمان امور مالیاتی

شناسایی شرکت‌های صوری کمتر از دو ماه امکان پذیر شد

فرار‌های مالیاتی و شناسایی شرکت‌های صوری در حال حاضر با استفاده از پایگاه‌های داده کمتر از دو ماه امکان پذیر شده است.

فرار‌های مالیاتی و شناسایی شرکت‌های صوری در حال حاضر با استفاده از پایگاه‌های داده کمتر از دو ماه امکان پذیر شده است.

 

*** شناسایی شرکت‌های صوری کمتر از دو ماه امکان پذیر شد

 

به گزارش صنایع، رئیس سازمان امور مالیاتی کشور با بیان اینکه تکمیل پایگاه اطلاعاتی و همچنین اجرای قانون پایانه های فروشگاهی زمینه ساز تسریع در روند شناسایی فرارهای مالیاتی شده است، اظهار داشت:

اگر در گذشته حدود دو سال زمان می برد که فرارهای مالیاتی شناسایی شود اما امروزه با راه اندازی پایگاه های قوی داده فرارهای مالیاتی و شرکت های صوری کمتر از سه ماه شناسایی می شود.

 

محمد هادی سبحانیان همچنین، ادامه داد:

امیدواریم این مسیر ادامه پیدا کند و با استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی و داده کاوی های توانمند با فرار مالیاتی مبارزه کنیم و این انتظار جامعه است که بتوانیم با فرار مالیاتی مبارزه و عدالت مالیاتی را محقق کنیم و اجازه نخواهیم داد که با اظهارات خلاف واقع از سوی مودیان بزرگ چه در بخش دولتی و چه در بخش غیر دولتی مانع از اجرای عدالت مالیاتی شویم.

 

رئیس سازمان امور مالیاتی کشور در پایان، اظهار کرد:

نظام دادرسی آخرین مرجع و پناه مودیان است و ما اجازه نخواهیم داد که حق مودی در نظام دادرسی مالیاتی ضایع شود و شاهد افزایش ارتقای کیفیت عملکرد نظام دادرسی خواهیم بود.

 

 

انتهای پیام///

منبع
صنایع