اخبار برگزیده

کد خبر:508474
پ
همتی پاکنژاد

استیضاح دو وزیر دولت چهاردهم در سامانه ثبت شد

براساس اعلام عضو هیئت‌رئیسه مجلس استیضاح همتی وزیر اقتصاد و پاکنژاد وزیر نفت در سامانه مجلس ثبت شد.

براساس اعلام عضو هیئت‌رئیسه مجلس استیضاح همتی وزیر اقتصاد و پاکنژاد وزیر نفت در سامانه مجلس ثبت شد.

 

*** ثبت درخواست استیضاح همتی و پاکنژاد 

 

به گزارش صنایع، احمد نادری به ثبت رسمی طرح‌های استیضاح اخیر توسط تعدادی از نمایندگان در سامانه مجلس اشاره کرد و گفت:

در روزهای گذشته دو طرح استیضاح وزرای دولت چهاردهم به‌صورت رسمی به ثبت رسیده است.

 

وی در ادامه، افزود:

برخی طرح‌های استیضاح دیگر نیز به شکل شفاهی از سوی نمایندگان مطرح شده‌اند، اما بر اساس آیین‌نامه داخلی مجلس، تنها طرح‌هایی مورد بررسی قرار می‌گیرند که علاوه بر داشتن حداقل ۱۰ امضا از نمایندگان، به‌صورت رسمی در سامانه مجلس ثبت شده باشند.

تاکنون استیضاح آقای پاکنژاد، وزیر نفت، با ۲۳ امضا و استیضاح آقای همتی، وزیر اقتصاد، با بیش از ۷۰ امضا، به‌طور رسمی در روز چهارشنبه وارد سامانه مجلس شده است.

 

عضو هیئت‌رئیسه مجلس همچنین درباره اظهارات اخیر رئیس مجلس در خصوص به‌صلاح نبودن استیضاح وزرای دولت در شرایط فعلی گفت:

دکتر قالیباف تأکید کردند که در مقطع کنونی، استیضاح وزرا به صلاح نیست. با این حال، بر اساس آیین‌نامه داخلی مجلس، استیضاح حق قانونی نمایندگان است و هر طرح استیضاح با حداقل ۱۰ امضا، رسمیت پیدا می‌کند.

هنوز هیچ‌کدام از این دو طرح استیضاح به هیئت‌رئیسه ارسال نشده است. به نظر می‌رسد طراحان این استیضاح‌ها در تلاش هستند تا سایر نمایندگان را برای حمایت و امضای این طرح‌ها متقاعد کنند.

 

 

انتهای پیام///

منبع
صنایع