اخبار برگزیده

کد خبر:501299
پ
۲
مدیر جهادکشاورزی اسلامشهر:

اجرای طرح تحقیقاتی «پی وی اس» در اسلامشهر

مدیر جهادکشاورزی اسلامشهر از اجرای طرح تحقیقاتی «پی وی اس» در اسلامشهر خبر داد.

مدیر جهادکشاورزی اسلامشهر از اجرای طرح تحقیقاتی «پی وی اس» در اسلامشهر خبر داد.

 

*** برگزاری مراسم روز مزرعه

 

به گزارش صنایع، مسعود ایلکا، با اشاره به برگزاری مراسم روز مزرعه و اجرای طرح تحقیقاتی «پی وی اس» و معرفی ارقام مختلف ذرت علوفه‌ای و مقایسه ١٣ رقم ذرت کشت شده اظهار کرد:

این طرح مشابه طرح‌های تحقیقاتی بوده ولی با مشارکت کشاورزان در محیط واقعی مزرعه اجرا شده و کشاورزان به صورت ملموس و از نزدیک با موضوع ارتباط برقرار کرده و پذیرش آن توسط سایر بهره برداران تسهیل می‌شود.

با گسترش این گونه مزارع در بهبود رابطه بخش تحقیقات و اجرا در سال جهش تولید گامی مطمئن برای آینده تولید محصولات زراعی بر می‌داریم.

 

وی در ادامه، افزود:

مزارع تحقیقاتی «پی وی اس»، یک نقشه راهبردی کشت در سال‌های بعدی است، از اهداف این طرح می‌توان به معرفی ارقام جدید به کشاورزان و شناسایی مناسب‌ترین رقم در مناطق مختلف و بررسی سازگاری ارقام جدید وارداتی با توجه به شرایط محیطی در آن منطقه اشاره کرد.

این طرح برای اجرای سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی با بررسی عوامل تأثیرگذار در افزایش عملکرد در واحد سطح نوع رقم و سازگاری آن با منطقه برای تولید این محصولات برنامه ریزی شده است.

 

مدیر جهادکشاورزی اسلامشهر در پایان، خاطر نشان ساخت:

در این طرح ارقام و لاین‌ها از نظر مقاومت گیاهان به عوامل زنده خسارت زا مانند آفات و بیماری‌ها و شرایط اقلیمی و محیطی مانند خشکی و کم آبی بررسی و برای کشت در سال‌های آینده انتخاب می‌شوند.

 

 

انتهای پیام///

منبع
صنایع