مدیر جهادکشاورزی اسلامشهر از تخریب و آزادسازی ١٢ فقره ساخت و ساز غیرمجاز اراضی کشاورزی خبر داد.
*** آزاد سازی اراضی کشاورزی
به گزارش صنایع، مسعود ایلکا در خصوص آزاد سازی اراضی کشاورزی اظهار داشت:
با اقدامات صورت گرفته زمینه آزاد سازی ۵۲ هزار متر مربع از اراضی کشاورزی «قاسم آباد خشکه» از توابع اسلامشهر فراهم شد.
مدیر جهاد کشاورزی اسلامشهر در ادامه، اظهار کرد:
نظر به ضرورت عمل به وظایف و تکالیف قانونی از سوی مدیریت جهاد کشاورزی اسلامشهر در راستای مقابله قاطع و اثرگذار با تغییر غیرمجاز کاربری اراضی کشاورزی کوچکترین اغماضی نخواهیم داشت.
وی در ادامه، افزود:
در راستای تبصره ۲ ماده ١٠ قانون پس از اخذ دستور از مقام محترم قضائی و هماهنگیهای به عمل آمده نسبت به تخریب ١٢ فقره از ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی موسوم به «قاسم آبادخشکه» از توابع بخش چهاردانگه اسلامشهر، مشتمل بر سالن، سوله، کانکس، دیوارکشی و غیره اقدام که از ماحصل آن ۵٢٠٠٠ متر مربع از اراضی آزادسازی شد.
مدیر جهاد کشاورزی اسلامشهر در ادامه، خاطر نشان ساخت:
لازم میدانم از حمایتهای بی دریغ فرماندار، رئیس محترم حوزه قضائی چهاردانگه، بخشدار چهاردانگه، شهردار اسلامشهر و عوامل محترم ستاد فرماندهی انتظامی و کلانتری چهاردانگه قدردانی کنم.
انتهای پیام///