کد خبر:516691
پ
کلاهبرداری
مدیرکل بورس و اعزام دانشجوی سازمان امور دانشجویان:

کلاهبرداری وحشتناک بیخ گوش خانواده‌ها و جوانان ایرانی/ سه روش کلاهبرداری از متقاضیان تحصیل در دانشگاه‌های خارجی + فیلم

مدیرکل بورس و اعزام دانشجوی سازمان امور دانشجویان با تشریح سه روش کلاهبرداری از متقاضیان تحصیل در دانشگاه‌های خارجی، به خانواده‌های ایرانی درباره کلاهبردارانی که در کمین آنها هستند، هشدار داد.

مدیرکل بورس و اعزام دانشجوی سازمان امور دانشجویان با تشریح سه روش کلاهبرداری از متقاضیان تحصیل در دانشگاه‌های خارجی، به خانواده‌های ایرانی درباره کلاهبردارانی که در کمین آنها هستند، هشدار داد.

 

*** ماجرای یک کلاهبرداری وحشتناک

 

به گزارش صنایع به نقل از سروش، این روزها با توجه به برگزاری و اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری، برخی از جوانان و کنکوری‌ها نتوانستند رتبه و نتیجه دلخواه خود را به دست آورند، لذا با توجه به حساسیت خانواده‌ها و جوانان نسبت به آینده، نگرانی‌هایی برای آنها به وجود می‌آید.

در این مواقع برخی افراد کلاهبردار و سودجو که همواره در کمین خانواده‌ها و جامعه کمین نشسته‌اند، تا از فرصتی برای کلاهبرداری استفاده کنند، در قالب موسسات اعزام دانشجو به خارج به میدان آمده و آگهی‌ها و تبلیغات مختلفی را منتشر می‌کنند.

این نوع کلاهبرداری معمولاً به‌صورت وعده‌های فریبنده و غیر واقعی در مورد تحصیل در دانشگاه‌های معتبر، بورس‌های تحصیلی و امکانات رفاهی جذاب صورت می‌گیرد.

کلاهبرداران با استفاده از تبلیغات اغواکننده و ارائه مدارک جعلی، اعتماد دانشجویان را جلب کرده و آن‌ها را به پرداخت هزینه‌های بالایی ترغیب می‌کنند.

این کلاهبرداران اغلب به‌راحتی ناپدید می‌شوند و پس از دریافت وجه، هیچ‌گونه خدماتی ارائه نمی‌دهند و در بسیاری از موارد، دانشجویان متوجه می‌شوند که مدارکی که به آن‌ها داده شده، جعلی است و یا موسسه‌ای که با آن قرارداد بسته‌اند، هیچ‌گونه اعتبار و سابقه‌ای ندارد.

این وضعیت نه‌تنها منجر به اتلاف وقت و منابع مالی می‌شود، بلکه می‌تواند آسیب‌های روحی و روانی نیز به همراه داشته باشد.

به همین دلیل و با توجه به اهمیت این موضوع، خبرنگار سروش برای بررسی هرچه بیشتر ابعاد این نوع کلاهبرداری و راهکارهای جلوگیری از آن به سراغ مدیرکل بورس و اعزام دانشجوی سازمان امور دانشجویان رفته است.

محمد محمدی مسعودی در ابتدای این گفتگو با ذکر چند مثال به تشریح انواع روش‌های کلاهبرداری از متقاضیان تحصیل در دانشگاه‌های خارجی پرداخت.

وی، به خانواده‌ها و جوانانی که به تازگی کنکور دادند و یا متقاضی تحصیل در دانشگاه‌های خارج از کشور هستند هشدار داد، قبل از هر اقدامی نسبت به بررسی مجوز موسسه اعزام دانشجو و صحت و سقم ادعاهای آن موسسه هوشیار باشند و حتما در سامانه‌های وزارت علوم و وزارت بهداشت، دانشگاه‌ها و موسسات مجاز را بررسی کنند.

مدیرکل بورس و اعزام دانشجوی سازمان امور دانشجویان همچنین، مهم‌ترین نکاتی که باید مورد توجه خانواده‌ها و جوانان قرار گیرد، را تشریح کرد.

 

در ادامه می‌توانید خلاضه گفتگوی خبرنگار سروش با مدیرکل بورس و اعزام دانشجوی سازمان امور دانشجویان را ملاحظه نمایید:

 

 

انتهای پیام///

منبع
سروش
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید