کد خبر:413120
پ
توکلی لاهیجانی
مدیرکل صنایع خودرویی وزارت صمت:

واردات گسترده قطعات موتورسیکلت، سد راه داخلی‌سازی این صنعت/ برنامه وزارت صمت برای توسعه صنعت موتورسیکلت/ رشد ۲۸۴ درصدی تولید خودروی کامل تا ۲۹ شهریورماه

مدیرکل صنایع خودرویی وزارت صمت با بیان اینکه واردات گسترده قطعات موتورسیکلت، سد راه داخلی‌سازی این صنعت، برنامه وزارت صمت برای توسعه صنعت موتورسیکلت را تشریح کرد.

مدیرکل صنایع خودرویی وزارت صمت با بیان اینکه واردات گسترده قطعات موتورسیکلت، سد راه داخلی‌سازی این صنعت، برنامه وزارت صمت برای توسعه صنعت موتورسیکلت را تشریح کرد.

 

*** لزوم هم‌افزایی در تولید برخی اجزای موتورسیکلت مانند موتور (Engine)

 

به گزارش صنایع، عبدالله توکلی لاهیجانی بر لزوم هم‌افزایی در تولید برخی اجزای موتورسیکلت مانند موتور (Engine) تاکید کرد و بیان داشت:

اکنون واردات اجزا و قطعات مختلف این صنعت از سورس‌ها و منابع مختلف و متنوع انجام می‌شود که همین مساله مانعی بر سر راه توسعه داخلی‌سازی این صنعت است.

اکنون یکی از شرکت‌های داخلی موضوع داخلی‌سازی موتورمحرکه موتورسیکلت‌ها را دنبال می‌کند و به‌محض موفقیت و تولید انبوه، جلوی واردات بی‌رویه آن گرفته خواهد شد.

برنامه وزارت صمت، دستیابی به یک پلتفرم مشترک، همچنین استانداردسازی و داخلی‌سازی یک سری اجزا و قطعات در موتورسیکلت‌های پرتیراژ است.

صنعت موتورسیکلت با وجود پیچیدگی کمتر نسبت به صنعت خودرو، اما ازنظر داخلی‌سازی و رسوخ فناوری وضعیت خوبی ندارد.

 

وی، یکی دیگر از رویکردهای وزارتخانه در این صنعت را تلاش برای بالا بردن سهم موتورهای برقی از سبد تولید تولیدکنندگان برشمرد.

 

*** رشد ۲۸۴ درصدی تولید خودروی کامل تا ۲۹ شهریورماه

 

به گزارش صنایع، مدیرکل صنایع خودرویی وزارت صمت در ادامه با اشاره به آمار تولید خودرو (تا ۲۹ شهریورماه)، گفت:

مطابق این آمارها، در بخش خودروی سواری رشد ۲۸۴ درصدی در تولید خودروهای کامل شاهد هستیم.

حتی اگر مجموع تولید خودروهای ناقص و کامل (که تا سال گذشته در آمارنامه‌ها به چشم می‌خورده) را در نظر بگیریم، در این مدت رشد ۶ درصدی نسبت به سال گذشته به ثبت رسیده است.

همچنین این آمارها حاکی از وضعیت خوب تولید توسط خودروسازان خصوصی است، به‌طوری که سهم آنها در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۲ برابر شده و از هفت درصد در سال ۱۴۰۰ به ۱۵ درصد در سال جاری رسیده است.

 

 

انتهای پیام///

منبع
صنایع