کد خبر:375906
پ
پژوهش
صنایع گزارش می‌دهد:

اختصاص ۸۴۴ میلیارد ریال یارانه به کاربردی‌سازی پژوهش‌ها

پرداخت یارانه آزمایشگاهی و اجرای طرح‌های تخفیفی در واقع ابزاری برای ترغیب فعالان به ارتقای کیفیت محصولات و خدمات محسوب می‌شود.

پرداخت یارانه آزمایشگاهی و اجرای طرح‌های تخفیفی در واقع ابزاری برای ترغیب فعالان به ارتقای کیفیت محصولات و خدمات محسوب می‌شود.

 

*** یارانه کاربردی‌سازی پژوهش‌ها

 

به گزارش صنایع، شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با ارائه این تخفیفات به اعضای خود به آن‌ها مجال می‌دهد تا بتوانند ایده‌ها و طرح‌های خود را تجاری‌سازی کنند و خدمات خود را با کیفیت بالاتری به مردم ارائه کنند.

این یارانه‌ها که در قالب طرح‌های تخفیفات دریافت خدمات به اعضای عادی باشگاه مشتریان، اعضای هیات علمی، برگزیدگان بنیاد نخبگان، شرکت‌های دانش‌بنیان، منتخبان پسادکتری و سرآمدان علمی ارائه می‌شود وسیله‌ای برای ترغیب اعضا برای بالا بردن کیفیت و کمیت خدمات شده است.

باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی تاکنون اعتبارات دریافت خدمات آزمایشگاهی را به تعداد قابل توجهی از مشتریان ارائه داده است؛ به طوری که این میزان در سال ۱۴۰۰، به بیش از ۳۲۰ میلیارد ریال رسید و در مجموع سال‌های فعالیت این باشگاه، بیش از ۸۴۴ میلیارد ریال یارانه در خدمت کاربردی‌سازی پایان‌نامه‌ها، توسعه پژوهش‌ها، ارتقای کیفیت محصولات و توسعه فناوری‌ها قرار گرفت.

از مجموع اعتبارات ارائه شده، تا پایان سال ۱۴۰۰، مبلغ ۴۱۳ میلیارد ریال به اعضای هیئت علمی، ۱۹۸ میلیارد ریال به دانشجویان و ۲۳۳ میلیارد ریال نیز به سایر طرح‌های حمایتی اختصاص یافته است.

 

 

بیشتر بخوانید:

دستیابی به دانش روز در زنجیره معدن و صنایع معدنی نیازمند به پژوهش است

تشریح عملکرد مرکز پژوهش‌های مجلس در رابطه با لایحه بودجه ۱۴۰۱/ چاپ ۵۵ گزارش کارشناسی در خصوص ابعاد تخصصی لایحه بودجه

سه گام فوری مهار تورم از نگاه مرکز پژوهش‌های مجلس

 

 

انتهای پیام///

منبع
صنایع

ایران سرور