مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی از تولید ۳ نیروگاه خورشیدی به ظرفیت ۱۸ مگاوات در استان، خبر داد.
*** گزارش عملکرد شرکت توزیع نیروی برق استان خراسان جنوبی در حوزه برق خورشیدی
به گزارش صنایع، دادگر از درآمد ۲۲ میلیارد تومانی سرمایهگذاران نیروگاههای کوچک مقیاس محدود به ظرفیت انشعاب در انرژیهای خورشیدی خبر داد و گفت:
مجموع ظرفیت تولید ۴۵۹ نیروگاه خورشیدی استان ۴.۷ مگاوات است که از ابتدای اتصال به شبکه در استان در سال ۹۶ تاکنون ۱۵ هزار و ۴۰۸ مگاوات ساعت انرژی برق تولید کرده اند.
وی با اشاره به اینکه با تولید این میزان انرژی تاکنون از انتشار ۱۱ هزار تن گازهای گلخانهای جلوگیری شده است، افزود:
از ابتدای سال ۹۶ تا پایان سال ۹۹ با تولید ۱۵ هزار و ۴۰۸ کیلووات ساعت انرژی تولیدی برق، در مصرف ۳.۵ میلیون لیتر آب و همچنین ۴.۵ میلیون متر مکعب گاز صرفه جویی شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی با اشاره به اینکه همچنین ۳ نیروگاه خورشیدی به ظرفیت ۱۸ مگاوات در استان در حال تولید است، گفت:
با این حساب مجموع ظرفیت نیروگاههای خورشیدی متصل به شبکه به ۲۲.۷ مگاوات میرسد.
اخبار مهم صنایع:
حضور وزیر صنعت ، معدن و تجارت در کمیسیونهای تخصصی مجلس
حفظ استقلال کشور در فضای مجازی ، مهم و راهبردی است
*** سرمایهگذاری مطمئن در برق خورشیدی
دادگر با بیان اینکه اغلب نقاط استان خراسان جنوبی ظرفیت سرمایهگذاری در خصوص انرژیهای خورشیدی را دارد، گفت:
این شرکت آمادگی دارد با مشترکانی که علاقهمند به سرمایهگذاری در حوزه انرژی خورشیدی باشند قرارداد ۲۰ ساله خرید تضمینی امضا و به محض تولید برق و اتصال نیروگاهشان به شبکه برق بهای برق تضمینی را به حساب آنها واریز کند.
*** درآمدزایی از آفتاب استان خراسان جنوبی
به گزارش صنایع، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی به شرایط ایده آل استان در خصوص سرمایه گذاری در حوزه برق خورشیدی اشاره داشت و افزود:
وجود بیش از ۳۰۰ روز آفتابی در سال، آب و هوای صاف با حداقل آلودگی، میانگین دمای مناسب، و شرایط واحدهای مسکونی مناسب از نظر مساحت پشت بام از دیگر ویژگی هایست که عرصه سرمایه گذاری برای خانوارهای شهری و روستایی را ایجاد میکند.
شرکت برق هر کیلووات برق خورشیدی را از سامانه های خورشیدی ۲۰ کیلوواتی، هزار و ۴۵۶ تومان و سامانههای ۲۰ کیلوواتی به بالا را هزار و ۲۷۴ تومان خریداری میکند.
انتهای پیام///