مدیر ناحیه آهنسازی شرکت فولاد مبارکه، تولید بیشتر آهن اسفنجی را پشتیبانی از واحد فولادسازی دانست.
*** ثبت رکوردی جدید در تولید آهن اسفنجی
به گزارش خبرگزاری صنایع، داریوش رشیدی در خصوص آخرین رکورد شرکت فولاد مبارکه در بخش تولید آهن اسفنجی، اظهار کرد:
واحدهای احیای مستقیم فولاد مبارکه در آخرین ساعات، ۱۲ فروردینماه، تولید ۲۵ هزار و ۱۲۵ تن آهن اسفنجی را به ثبت رساندند که رکورد جدیدی برای این بخش محسوب میشود.
وی در ادامه افزود:
آهن اسفنجی تولید شده از کیفیت مناسبی به ویژه از نظر درجه فلزی و کربن مورد نیاز فولادسازی برخوردار است.
آخرین رکورد ثبت شده در این بخش مربوط به ۲۲ فروردین ۹۹ با ۲۴ هزار و ۷۸۲ تن بود که خوشبختانه با ثبت رکورد جدید در واحد احیا مستقیم شهید خرازی (۹ هزار و ۵۰ تن)، رکورد ۲۵ هزار و ۱۲۵ تن به ثبت رسید.
مدیر ناحیه آهنسازی شرکت فولاد مبارکه با بیان این که رکورد پیشین واحد شهید خرازی مربوط به یکم فروردینماه سال جاری به میزان ۸۸۹۰ تن در روز بوده است، گفت:
امیدواریم به همت و تلاش پرسنل ناحیه آهنسازی، با عبور از مرز ۷۱۵ هزار تن، رکورد ماهانه تولید آهن اسفنجی را جا به جا کنیم.
رکورد پیشین تولید ماهانه آهن اسفنجی مربوط به اردیبهشتماه سال ۹۹ با تولید ۷۱۵ هزار تن بوده است.
رشیدی در ادامه افزود:
شرایط تولید معمولا در فروردین و اردیبهشتماه از نظر منابع تولید آهن اسفنجی مهیاتر است بنابراین تصمیم بر این گرفته شد تا حجم تولید در این دو ماه افزایش یابد.
اخبار مهم صنایع:
ممنوعیت عرضه هرگونه مرغ قطعهبندی شده توسط واحدهای صنفی
موافقت اوپک پلاس با افزایش تدریجی عرضه نفت
مهمترین موانع تولید، مربوط به سیاستهای کلان اقتصادی است
*** زمینهسازی برای تولید حدود ۲۳ هزار تن تختال
به گزارش خبرگزاری صنایع، مدیر ناحیه آهنسازی شرکت فولاد مبارکه در پایان با بیان این که برای تولید این حجم آهن اسفنجی حدود ۳۵ هزار تن گندله مناسب به منظور شارژ واحدهای احیا مستقیم استفاده شده، اظهار داشت:
آهن اسفنجی ماده اولیه تولید مذاب در بخش فولادسازی است.
این مقدار تولید آهن اسفنجی در روز، زمینهساز تولید تقریبا ۲۳ هزار تن تختال در واحد فولادسازی خواهد بود.
در سالی که توسط رهبر معظم انقلاب به نام تولید، پشتیبانیها و مانعزداییها نام گذاری شده است، در تلاشیم تا پشتیبانی لازم را از واحد فولادسازی داشته باشیم.
انتهای پیام///