پژوهشگر ریسک معتقد است، عرضه روزانه ۱۵۰ میلیون دلار ارز نیمایی در بازار گواه بر بی اثر بودن تحریمها است.
*** ورود ارز ناشی از صادرات به اقتصاد دو برابر بهار سال جاری است
به گزارش خبرگزاری صنایع، محمدحسین ادیب معتقد است که هزینه جابجایی پول برای انتقال درآمد ناشی از صادرات به صفر نزدیک شده یعنی در عمل محدودیت برای انتقال منابع ناشی از صادرات در کمترین حد ممکن است انتقال پول کاملا با دو ماه قبل متفاوت است.
وی در خصوص وضع ارزی کشور، اظهار کرد:
نود درصد صادرات غیر نفتی ایران در واقع صادرات مشتقات انرژی است که با نفت قیمتگذاری میشود و قیمت نفت دو برابر سه ماهه اول سال است، لذا ورود ارز ناشی از صادرات به اقتصاد دو برابر بهار سال جاری است.
ادیب با اشاره به شرایط و وضع تحریمهای بانکی، تصریح کرد:
هزینه جابجایی پول برای انتقال درآمد ناشی از صادرات به صفر نزدیک شده یعنی در عمل محدودیت برای انتقال منابع ناشی از صادرات در کمترین حد ممکن است انتقال پول کاملا با دو ماه قبل متفاوت است.
اخبار مهم صنایع:
کشف معادن جدید طلا، مس و سنگ آهن در کشور
کاهش ارزبری ۱.۲ میلیارد یورویی با برگزاری میزهای ساخت داخل
تشکیل بیش از ۷ هزار پرونده تخلف به ارزش حدود ۲۶۰۰ میلیارد ریال
*** عرضه روزانه ۱۵۰ میلیون دلار ارز نیمایی به بازار گواه بر بیتاثیری تحریمها
وی درباره تحریم کالاهای صادراتی ایران، گفت:
به اظهار رئیس بانک مرکزی، روزانه ۱۵۰ میلیون دلار ارز نیمایی در بازار عرضه می شود.
عرضه ۱۵۰ میلیون دلار ارز نیمایی وقتی نفت بشکه ای ۶۰ دلار است گواه این است که اگر قیمت نفت مثل دوران احمدی نژاد ۱۰۵ دلار بود روزانه ۳۰۰ میلیون دلار ارز نیمایی به بازار عرضه میشد عرضه ۱۵۰ میلیون دلار ارز نیمایی گواه آن است که تحریمها در عمل بی اثر است مگر میشود ایران تحریم باشد و روزانه ۱۵۰ میلیون دلار ارز نیمایی به بازار عرضه شود.
ادیب پیرامون تحریم بخشهایی مثل فولاد و پتروشیمی، بیان کرد:
یک کارخانه که اسم نمیبرم همه انواع تحریمها علیه آن وضع شده و صادرات آن عادی است و قیمت سهام آن در بورس هم در اوج است بقیه هم کم و بیش همین گونه است
*** دولت با کسری بودجه مواجه نیست
به گزارش خبرگزاری صنایع، پژوهشگر ریسک در پایان پیرامون کسری بودجه دولت، اظهار داشت:
بانکها موظف شدند سه درصد از سپردههای خود را اوراق بخرند و صندوقها هم موظف شدند پنجاه درصد منابع خود را به صورت اوراق نگهداری کنند و صندوقها ۴۵۰ هزار میلیارد تومان منابع دارند و دولت با کسر بودجه مواجه نیست.
سخن بر سر ناکارآمدی یا کارامدی دولت نیست.
دولت در عمل به یک دستگاه خودپرداز تبدیل شده که از بانکها و صندوقها قرض میکند و خرج میکند که از این میان ۷۵ درصد بودجه را حقوق میدهد.
۲۵ درصد باقی مانده نیز به درستی مدیریت نمیشود.
تسنیم
انتهای پیام///