دبیر انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان لوازم خانگی در خصوص مشکلات صنعت لوازم خانگی توضیح داد.
*** برندسازی به نحوه ارتباط ما با دیگر کشورها بازمیگردد
به گزارش خبرگزاری صنایع، ابوالقاسم شانهساز در خصوص برندسازی، اظهار داشت:
برندسازی به نحوه ارتباط ما با دیگر کشورها بازمیگردد، اینکه چقدر به ما اجازه تبلیغات بدهند یا تسهیلات و امکاناتی بتوان در اختیار مردم آن کشورها قرار داد تا از محصولات ایرانی استقبال کنند.
بهطور مثال در کشوری نظیر ترکیه که با سرمایهگذاری آلمانها در سالهای گذشته امروز خود به تولیدکننده و صادرکننده لوازم خانگی تبدیل شده و حتی نیاز اتحادیه اروپا را تامین میکند، نمیتوان از نفوذ و گسترش محصولات ایرانی صحبت کرد.
اما در کشوری همچون عراق که در این زمینه بسیار عقبتر از ایران است، میتوان به برندسازی پرداخت و مزیتهایی قائل شد تا به سمت محصولات ایرانی ترغیب شوند.
اخبار مهم صنایع:
رانت ۱۸۰ هزار میلیارد تومانی در زنجیره فولاد
حضور پرقدرت قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء در عرصه صنعت نفت و گاز
تاکید وزیر صنعت برای ترسیم نقشه تجارت ۲۰ میلیارد دلاری با عراق
*** مشکل اصلی صنعت لوازم خانگی چیست؟
دبیر انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان لوازم خانگی در پایان با بیان اینکه برندسازی نیازمند ادغام واحدهای کوچک و بزرگتر شدن واحدهای بزرگ است، افزود:
هرچند موافق این موضوع هستیم اما مشکلی که وجود دارد، از نظر اجتماعی و فرهنگی نمیتوان کارخانجات را تعطیل کرد.
مشکل اصلی صنعت لوازم خانگی کشورمان در تعدد واحدهاست، بهطوری که واحدهای در حد و اندازه جهانی نداشته یا کم داریم.
شرکت کرهای سامسونگ سالیانه ۶۰ میلیون دستگاه تلویزیون به سراسر جهان عرضه میکند، از این تعداد فقط یک میلیون دستگاه در داخل این کشور و ۵۹ میلیون دستگاه دیگر در سایر کشورها ساخته میشود.
این نشان میدهد شرکت یاد شده سرمایهگذاری وسیعی انجام داده، با کشورهای بسیاری ارتباط گرفته و تبلیغات زیادی انجام داده است، نظیر چنین موضوعی را در خصوص ال. جی دیگر برند مطرح کرهای شاهد بودیم که از جمله در سالهای گذشته تبلیغات آنها را در وسط میادین فوتبال و مسابقات حساس مشاهده میکردیم.
*** آمارهای ۸ ماهه تولید
به گزارش خبرگزاری صنایع، بررسی آمارهای منتشره وزارت صنعت، معدن و تجارت حاکی از تولید ۲ میلیون و ۸۰۱ هزار و ۱۰۰ دستگاه انواع یخچال و فریزر، ماشین لباسشویی و تلویزیون از ابتدای سال جاری تا پایان آبانماه است.
در هشت ماه گذشته، یک میلیون و ۳۳۴ هزار و ۳۰۰ دستگاه یخچال و فریزر در کشور تولید شد که در همسنجی با سال ۹۸ رشد ۲۹.۲ درصدی نشان میدهد.
مطابق این آمارها، در هشت ماهه سال جاری ۶۶۵ هزار و ۲۰۰ دستگاه ماشین لباسشویی توسط کارخانجات داخلی لوازم خانگی تولید شد.
تولید یاد شده در مقایسه با مدت مشابه سال ۹۸ رشد ۵۸.۲ درصدی داشته است.
تولید انواع تلویزیون در این مدت با رشد ۶۲.۵ درصدی پیشتاز شد و به ۸۰۱ هزار و ۶۰۰ دستگاه رسید.
با این حال، در تولید کولر آبی افت ۱۱.۲ درصدی در همسنجی با سال گذشته به ثبت رسید و تولیدکنندگان داخلی ۷۵۸ هزار و ۲۰۰ دستگاه از این محصول تولید کردند.
ایرنا
انتهای پیام///