قیمت شکر چند هفتهای است که گران شده و برخی از فعالان این صنف معتقدند، شایعه افزایش ۱۵ درصدی خرید تضمینی چقندر قند، سبب گرانی شکر شده است.
*** رئیس اتحادیه قنادی، شیرینی و کافه قنادی / هر کیلو شکر هزار و ۵۰۰ تومان گران شد
به گزارش خبرگزاری صنایع، رئیس اتحادیه قنادی، شیرینی و کافه قنادی با بیان این که قیمت شکر در بازار اخیرا هزار و ۵۰۰ تومان افزایش یافته، اظهار کرد: قیمت شکر از حدود دو هفته پیش در بازار افزایش یافته و از ۸ هزار تومان به ۹ هزار و ۵۰۰ تومان رسیده است.
علی بهرهمند در پایان با اشاره به این که ستاد تنظیم بازار در آبان ماه سال جاری قیمت مصوب هر کیلوگرم شکر را ۶ هزار و ۶۵۰ تومان اعلام کرده بود، افزود:
اما خبری از شکر با قیمت مصوب نیست و سهمیهای با این قیمت به اتحادیه اختصاص نیافته است.
***توقف عرضه شکر در بازار با قیمت مصوب
همچنین یک فعال صنفی در بازار با تصریح بر این که با قطع توزیع شکر با قیمت مصوب در بازار قیمت هر کیلوگرم شکر از دو هفته پیش تاکنون هزار و ۵۰۰ تومان افزایش یافته است، خاطرنشان کرد:
بنکداران تا دو هفته پیش هر کیسه ۱۰ کیلویی شکر را به قیمت ۸۰ هزار تومان خریداری میکردند که با توجه به افزایش اخیر، اکنون قیمت آن به حدود ۹۴ هزار تومان رسیده است.
وی با بیان این که بنکداران با احتساب سود در نظر گرفته شده هر کیلوگرم شکر را با ۱۰۰ تا ۲۰۰ تومان سود به خردهفروشان عرضه میکنند، گفت:
به این ترتیب هر کیسه شکر ۱۰ کیلویی به قیمت ۹۵ تا ۹۶ هزار تومان به خردهفروشان عرضه میشود.
این بنکدار در پایان با اشاره به این که قیمت جدید هر کیلوگرم شکر با شرایط فعلی برای مصرف کننده حداقل ۱۰ هزار تومان خواهد بود، اظهار کرد:
دلیل افزایش قیمت در بازار شکر این است که در بازار شایع شده که قیمت خرید تضمینی چغندر ۱۵ درصد افزایش خواهد یافت، بنابراین توزیع کنندگان نیز قیمت شکر را افزایش دادهاند.
اخبار مهم صنایع:
صادرات محمولههای فولاد متوقف شد
ابلاغیه فولادی وزارت صنعت ، خلاف قانون است
*** قیمتگذاری شکر؛ آزاد است یا برعهده ستاد تنظیم بازار؟
قیمت شکر در بازار در حالی افزایش یافت که در آبان ماه ۹۹ معاون وقت دفتر برنامهریزی تامین، توزیع و تنظیم بازار وزارت صنعت، قیمت مصوب شکر برای مصرف کننده را ۸ هزار و ۷۰۰ تومان اعلام کرد.
سعید صارمی درباره آزاد شدن قیمت شکر، اظهار کرد:
شکر به عنوان یک کالای اساسی هنوز مشمول قیمتگذاری ستاد تنظیم بازار است.
البته در آن روزها منابع آگاه تاکید داشتند که قیمتگذاری شکر آزاد و به انجمن مربوطه واگذار شده است.
*** وزارت صنعت آزاد شدن قیمت شکر را منکر شد
به گزارش خبرگزاری صنایع، هیئت مدیره انجمن صنفی کارخانههای قند و شکر ایران طی نامهای به مدیریت کارخانههای قند کشور، اعلام کرد:
بر اساس مصوبه کارگروه تنظیم بازار ابلاغی شماره ۶۰٫۱۹۲۵۱۹ دهم آبان ۹۹ مسئولیت قیمتگذاری شکر تولید داخل با رعایت ضوابط قیمتگذاری کالاهای تولید داخل سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان به انجمن واگذار شده است.
با وجود این نامه وزارت صنعت آزاد شدن قیمت شکر را منکر شد و معاون وقت دفتر برنامهریزی تامین، توزیع و تنظیم بازار وزارت صنعت آن را اشکال تایپی در نامه مذکور عنوان کرد!
فارس
انتهای پیام///