بر اساس آمارهای منتشر شده از سوی وزارت صنعت، تولید خودرو سواری در ۹ ماهه نخست سال ۹۹ با رشد ۱۸٫۸ درصدی نسبت به سال ۹۸ همراه بوده است.
*** رشد ۱۸ درصدی تولید خودرو سواری
به گزارش خبرگزاری صنایع، بررسی آمارهای منتشر شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت حاکی از تولید ۶۲۵ هزار و ۳۰۰ دستگاه خودرو سواری از ابتدای سال ۹۹ تا پایان آذرماه و رشد ۱۸ و هشت دهم درصدی آن در مقایسه با مدت مشابه سال ۹۸ است.
بر اساس این آمارها، در مدت مشابه سال ۹۸، ۵۲۶ هزار و ۳۰۰ دستگاه خودروی سواری تولید شده بود.
در این مدت ۶۰ هزار و ۹۸۳ دستگاه وانت از سوی خودروسازان داخلی تولید شد که در همسنجی با سال ۹۸ رشد ۱۸ و نیم درصدی نشان میدهد.
برپایه این گزارش، تولید اتوبوس، مینیبوس و ون در این مدت با افت هشت و هفت دهم درصدی نسبت به ۹ ماهه سال ۹۸ به هزار و ۳۶۲ دستگاه رسید.
در بخش ماشینآلات کشاورزی نیز آمارها حاکی از تولید ۴۳۴ دستگاه کمباین (رشد ۳۹ و نیم درصدی) و ۱۵ هزار و ۵۷۲ دستگاه تراکتور (رشد ۱۲ و ۶ دهم درصدی) است.
*** برنامهریزی تولید یک میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه خودرو سواری
به گزارش خبرگزاری صنایع، ابتدای سال ۹۹ معاونت طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت، اهداف کمّی تولید گروه محصولات منتخب در بخش صنعت را در سال جهش تولید اعلام کرد که بر پایه آن، تولید یک میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه خودروی سواری و وانت از سوی خودروسازان برنامهریزی شده است.
سال ۹۸ خودروسازان در مجموع نزدیک به ۸۲۷ هزار دستگاه خودروی سواری و وانت تولید کرده بودند.
انتهای پیام///