معاون وزیر جهاد کشاورزی از درآمد ۶میلیارد دلاری کشور از بخش کشاورزی خبر داد.
*** درآمد کشور از بخش کشاورزی در سال ۹۸
به گزارش خبرگزاری صنایع، محمدمهدی برومندی در نشستی با رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز و اساتید بخش باغبانی، اظهار داشت:
کشور در سال ۹۸ در بخش کشاورزی بیش از ۶ میلیارد دلار درآمد ارزی داشته است که با افتخار میگویم سه میلیارد دلار یعنی ۵۰ درصد آن از بخش باغبانی حاصل شده است.
این اعداد و ارقام نشان میدهد که در حوزه کشاورزی و باغبانی جای کار بسیار داریم، یک نگاه به گذشته نشان میدهد که همه توفیقاتی که ما در بخش کشاورزی داشتهایم مرهون تلاشهای علمی و رهنمودهای دانشگاهی کشور و ارائه روشهای نوین بوده است.
وی با بیان اینکه هنوز از همه ظرفیتهای علمی در بخشهای تخصصی استفاده نشده است، افزود:
اساتید دانشگاهی و علمی در حوزه باغبانی داریم که هم تراز با دانشمندان هستهای هستند و میتوانند همچنان نقشآفرینی کنند، به صورت شبانه روزی در تلاش هستند و زحمات این مجموعه باعث شده ما امروز در تولید بسیاری از محصولات با در نظر گرفتن توسعه پایدار در بخش کشاورزی با دنیا رقابت کنیم و این برای ما بسیار قابل افتخار است.
یک فاصله بین بخش های تحقیقاتی و دانشگاهی با حوزه سیاستگذاریها و اجرایی وجود داشته است که این شکاف عمیق را باید ترمیم کرد تا با تعامل و هم افزایی بیشتر به سمت پیشرفت حرکت کرد.
همچنین بخوانید:
اختصاص ۹۰۹ میلیارد تومان تسهیلات، جهت توسعه بخش کشاورزی آذربایجان غربی
فروش محصول ۱۰۰ هزار کشاورز در بورس کالا
فقط ۳ درصد اراضی کشاورزی دارای مواد غنی معدنی است
*** تولید محصولات باغبانی در استان فارس
به گزارش خبرگزاری صنایع، معاون وزیر جهاد کشاورزی در پایان با اشاره به اسناد بالادستی که در نظام جمهوری اسلامی تدوین و اهدافی که برای توسعه بخش کشاورزی و مشخصا حوزه باغبانی مشخص شده است، بیان کرد:
استان فارس، استان بسیار مهمی است به عبارتی ویترین باغبانی کشور محسوب میشود و بسیار مستعد برای تولید محصولات باغبانی از این رو بنا داریم تا در سند توسعه باغبانی استان فارس و دیگر استانها تجدیدنظر کنیم.
در برخی از دشتهای استان فارس شاهد بیش از ۳۵ متر افت سفرههای آب زیرزمینی هستیم و در برخی شهرستانها حتی برای آب شرب مردم باید به عمق های پایین تر از ۵۰۰ متر رفت، این نشان میدهد که در استان فارس با مسئله آب به عنوان یک نهاده دارای محدودیت جدی در بخش کشاورزی مواجهایم از این رو در برنامهریزیهای جدید برای توسعه بخش کشاورزی و باغبانی این استان باید برنامهریزی بهتری انجام شود.
انتهای پیام///