کد خبر:249324
پ
مواد شوینده
مدیرکل نظارت بر محصولات بهداشتی سازمان حمایت:

افزایش قیمت هرگونه مواد شوینده تا پایان سال ممنوع است

مدیرکل نظارت بر محصولات بهداشتی سازمان حمایت، افزایش قیمت هرگونه مواد شوینده را تا پایان سال ممنوع دانست.

مدیرکل نظارت بر محصولات بهداشتی سازمان حمایت، افزایش قیمت هرگونه مواد شوینده را تا پایان سال ممنوع دانست.

 

*** قیمت مواد شوینده

 

به گزارش خبرگزاری صنایع، اسماعیل مهدی‌پور در رسانه ملی پیرامون افزایش قیمت موادشوینده، اظهار داشت:

بر کالا‌هایی که مصوب تنظیم بازار هستند و قیمت لحاظ شده است، نظارت جدی وجود دارد و اگر در خرده فروشی‌ها، قیمت‌ها لحاظ نشود برخورد می‌شود.

اول آبان ۴۰ درصد نسبت به خرداد افزایش قیمت داشتیم و به جز آن اگر فروشگاهی یا تولید کننده‌ای افزایش قیمت داشته باشد، با آن برخورد خواهد شد.

 

*** تاثیر رسانه‌ها بر افزایش قیمت مواد شوینده

 

به گزارش خبرگزاری صنایع، مدیرکل نظارت بر محصولات بهداشتی سازمان حمایت در پایان پیرامون تاثیر رسانه‌ها بر افزایش قیمت موادشوینده، بیان کرد:

رسانه‌ها نباید اذهان عمومی را تشویش کنند که این خود به افزایش قیمت دامن می‌زند، همچنین قیمت پایه تولید قبل باید به قیمت قبل از آبان و افزایش در نظر گرفته شده، فروخته شود.

هر گونه افزایش قیمت مواد شوینده تا پایان سال ممنوع است.

 

 

انتهای پیام///

منبع
خبرگزاری صنایع
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید