نائب رییس اتاق اصناف ایران معتقد است کسب و کارها به شدت ضعیف شدهاند و لازم است سازمان امور مالیاتی، عملکرد سال ۹۹ را کرونایی در نظر بگیرد.
*** سازمان مالیاتی سال ۹۹ را سال کرونا بداند
به گزارش خبرگزاری صنایع، جلالالدین محمدشکریه با بیان این مطالب، اظهار داشت:
محدودیتهای کرونا در مناطق قرمز کشور دوباره لحاظ خواهد شد که در این صورت تعطیلی صنوف بیشتر از دو هفته طول میکشد؛ ضمن اینکه این تعطیلات برای صنوف تبعات هم دارد از این رو نظام مالیاتی کشور باید برای حمایت از صنوف تدبیری بیاندیشد.
هنوز مطلب خاصی برای حمایت مالیاتی از صنوف اعلام نشده و لازم است از سوی دولت به سازمان امور مالیاتی تاکید شود که این ایام را در محاسبات مالیات لحاظ کنند، به ویژه عملکرد سال ۹۹ را در نظر بگیرند.
سال ۹۸ فقط اسفند ماه درگیر بودیم اما کل سال ۹۹ را درگیر هستیم، از این رو لازم است سازمان امور مالیاتی کل سال را کرونایی ببیند زیرا علاوه بر تعطیلیها، قدرت خرید کاهش یافته و کسب و کارها ضعیف شده است.
وی با اشاره به اینکه، تعهداتی که صنوف سال ۹۸ داشتند به سال ۹۹ منتقل شده است، افزود:
همچنین چکها به سال ۹۹ منتقل شد و برخی از محصولات تولیدی به توزیع نرسید، به عنوان مثال بازار پوشاک، خشکبار، طلا و قنادی از اواخر سال ۹۸ نتوانستند به درستی کار کنند و بسیاری از کالاها روی دست فروشنده ماند، تبعات اقتصادی این موضوع همچنان ادامه دارد.
۳ میلیون واحد صنفی در کشور داریم که برخی از صنوف به صورت کامل آسیب دیدند، صنوف دیگر هم نتوانستند به صورت صد درصدی کار کنند.
*** تسهیلات با سود تکرقمی پرداخت شود
به گزارش خبرگزاری صنایع، نایب رئیس اتاق اصناف ایران در پایان در مورد پرداخت تسهیلات به صنوف، اظهار داشت:
اگر قرار بر پرداخت تسهیلات باشد باید این وام با سودهای تکرقمی ارائه شود تا صنوف انگیزه لازم برای دریافت این تسهیلات را داشته باشند.
تسهیلات قبلی که به صنوف پرداخت شد با نرخ سود ۱۲ و ۱۶ درصد بود که اصناف استقبال چندانی از آن نکردند به گونهای که فقط ۱۷ درصد از صنوف ثبتنام و ۶ درصد تسهیلات را دریافت کردند، سود تسهیلات باید کم باشد تا صنوف در این اوضاع توان بازپرداخت را داشته باشند.
نکته دیگر اینکه برای بازپرداخت هم باید یک دوره تنفس ۳ تا ۴ ماهه در نظر بگیرند تا صنوف توان خود را بازیابند.
انتهای پیام///