معاون ناوگان راهآهن جمهوری اسلامی ایران از تولید ۱۲۹۹ دستگاه ناوگان ریلی از ابتدای سال ۹۸ خبر داد.
*** تولید ۷۷۸ دستگاه ناوگان ریلی در کارخانجات داخلی
به گزارش خبرگزاری صنایع، محمدهادی ضیاییمهر با بیان اینکه در سال جاری تاکنون ۵۲۱ دستگاه و سال ۹۸، ۷۷۸ دستگاه ناوگان ریلی در کارخانه¬جات داخلی تولید شده است، اظهار داشت:
در سال ۹۸ با تولید ۷۸ دستگاه ناوگان ریلی در کشور در مقایسه با سال ۹۷ بیش از ۸۴ درصد رشد داشته است و در سال جهش تولید تاکنون در مقایسه با سال ۹۸، ۲۰ درصد در تولید ناوگانریلی ( واگن باری ، مسافری و لکوموتیو) شاهد رشد بودهایم.
در سال ۹۸ با سرمایه گذاری ۱۲۷۰ میلیارد تومان بخش خصوصی برای تولید ناوگان در مجموع برای ۳۲۵۱ نفر شرایط اشتغالزایی فراهم شد و در مجموع ۵۰ میلیون یورو نیز صرفه جویی ارزی داشتیم.
*** میزان اشتغالزایی
وی در خصوص اشتغالزایی این پروژه، گفت:
در چهارم آذرماه با بهرهبرداری از ۷۰ دستگاه ناوگان جدید دیگر در مجموع سال جاری با استفاده از ظرفیت های داخلی در مجموع ۵۲۱ دستگاه ناوگانریلی وارد شبکه شده که میزان سرمایهگذاری ۱۱۵۶ میلیارد تومان و برای ۱۱۹۰ نفر اشتغالزایی شده است، ضمن اینکه ۲۶.۸ میلیون یورو نیز صرفه جویی ارزی داشتهایم.
*** توجه دولت برای توسعه ناوگان و حمل و نقل ریلی
معاون ناوگان راه آهن جمهوری اسلامی در پایان با بیان اینکه از ابتدای سال ۹۸اجازه نداده ایم حتی یک دستگاه ناوگان ریلی از خارج وارد شود، اظهار داشت:
ظرفیت های بسیار خوبی در داخل کشور برای تولید ناوگانریلی فراهم شده و سرمایه گذاران بخش خصوصی نیز برای سرمایهگذاری در این بخش رغبت بیشتری دارند.
در سال های اخیر دولت برای توسعه ناوگان و حمل ونقل ریلی با استفاده از ظرفیت های داخلی توجه جدی دارد و حتی برای تولید این ناوگان بسیاری از خطوط تولید ناوگان که قبلا تعطیل شده بودند، بار دیگر احیا شدند.
*** بهرهبرداری از ناوگان جدید ریلی
به گزارش خبرگزاری صنایع، هشتمین مرحله بهرهبرداری از ناوگان جدیدریلی در سال جهش تولید در چهارم آذرماه با حضور وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت راهآهن جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.
در این مرحله ۷۰ دستگاه ناوگان جدید ریلی در بخش باری و مسافری به بهره برداری رسید و وارد ناوگانریلی کشور شد.
این واگنها شامل ۵۷ واگن لبهبلند چهارمحوره، ۱۰ واگن دومحوره حمل کانتینر و یک لکوموتیو بازسازیشده خودکشش ترنست است که توسط شرکتهای واگن پارس اراک، واگنسازی کوثر اصفهان، فولاد درخشان اراک و مپنا وارد شبکه شدند.
در این مراسم همچنین از اولین لکوموتیو پارس ۳۳ ساخت شرکت واگنسازی پارس اراک رونمایی شد و خط تولید لکوموتیو در این شرکت آغاز به کار کرد.
در سال جاری تاکنون در هفت مرحله ۴۵۱ دستگاه انواع ناوگان باری و مسافری و لکوموتیو وارد شبکه ریلی کشور شده بود و در روز چهارم آذرماه نیز ۷۰ دستگاه دیگر به بهره برداری رسید.
انتهای پیام///