مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران از نصب موفقیتآمیز دومین سکوی سرچاهی ۱۰۰۰ تنی میدان نفتی هندیجان در آبهای خلیج فارس خبر داد.
*** عملیات نصب سکوی میدان نفتی هندیجان
نبه گزارش خبرگزاری صنایع، علیرضا سلمانزاده در خصوص اینکه عملیات نصب این سکو به دلیل عمق کم آب از حساسیت و پیچیدگی به مراتب بالاتری از نظر لنگراندازی، ایستادن شناور نسبت به سکوی شماره ۸ برخوردار بود، اظهار داشت:
سکوی شماره ۷ میدان هندیجان، شامگاه دوشنبه ۷ مهر با موفقیت در محل مورد نظر نصب شد.
بیشترین عمق در جریان مد آب به ۴.۴ متر و کمترین عمق آن به ۳ متر میرسید و به همین دلیل این سکو برای نصب، ۹۰ درجه چرخانده شد.
در اجرای این عملیات نیروهای تیم پیمانکار و کارفرما پای کار بودند و با دقت و ظرافت مثالزدنی پس از ۶ ساعت و نیم کار طاقتفرسا موفق به نصب این سکو بر روی جاکتهای مربوطه و ۱۰ چاه میدان هندیجان شدند.
وی در ادامه، افزود:
این پروژه به طور کامل توسط کارشناسان و متخصصان توانمند داخلی و پیمانکاران حوزه فراساحل کشور به انجام رسیده است و با بهرهبرداری از این دو سکو ظرفیت تولید در میدان هندیجان ۲۰ هزار بشکه در روز افزایش مییابد.
عملیات نصب این سکو با رعایت همه نکات ایمنی و استانداردهای رایج بینالمللی در بخش فراساحل انجام شده و پیمانکاران مربوطه نیز با رعایت کامل شیوهنامههای بهداشتی و ایمنی نسبت به انجام آن اقدام کردهاند.
*** نصب سکوی شماره ۸ میدان هندیجان
به گزارش خبرگزاری صنایع، مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران با اعلام اینکه سکوی شماره ۸ میدان هندیجان نیز هفته گذشته در موقعیت مورد نظر نصب شده است، افزود:
با نصب این سکوها در آینده، فرازآوری چاهها برای تولید مصنوعی با تزریق آب، گازرانی یا پمپی کردن چاهها اجرایی شده و با توجه به اینکه در این سکوها برق و امکانات ایمنی لازم وجود دارد، با استفاده از روشهای ثانویه، میزان تولید نفت نیز افزایش مییابد.
این میادین از معدود میادینی هستند که عملیات شیرینسازی نفتخام در بدو تولید و در سکوی تولید میدان بهرگانسر انجام میشود.
با نصب این سکوها، دسترسی به چاهها بیشتر میشود و با توجه به وجود تاسیسات سرچاهی نصب شده از جمله پنل کنترل و ایمنی سرچاهی، سیستمهای اعلام حریق، سیستمهای کنترل چاهها و سیستمهای برق و ابزاردقیق از سطح کیفی و ایمنی بالاتری برخوردار خواهد بود.
انتهای پیام///