رییس مرکز ساخت داخل وزارت صنعت از تکمیل زنجیره ارزش تولیدات کشور با بومیسازی ۱۴۲ قلم کالای گلوگاهی خبر داد.
*** تحقق اهداف برنامه ساخت داخل
به گزارش خبرگزاری صنایع، سید محمد مهدی هادوی در خصوص توسعه همکاری های مشترک با نهادهای عمومی برای تحقق حداکثری اهداف برنامه ساخت داخل، اظهار داشت:
در همین راستا با نهادهای عمومی مانند قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام و بنیاد مستضعفان مکاتبات لازم انجام شده و توسعه همکاریهای مشترک در این حوزه در دستور کار طرفین قرار گرفته است.
وزارت صنعت برای تحقق اهداف برنامه تعمیق ساخت داخل در مجموع، برای سالهای ۹۸، ۹۹ و ۱۴۰۰ دستیابی به هدف ۱۰ میلیارد دلاری داخلی سازی انواع اقلام کالایی وارداتی را به عنوان برنامه محوری خود تعیین نموده است.
در همین خصوص در سال ۹۸ و با امضای تفاهمنامهها و قراردادهای مرتبط بیش از ۳ میلیارد دلار از برنامه داخلی سازی تولیدات عملیاتی شد و برای سال ۹۹ نیز تحقق رقم ۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار داخلی سازی کالای وارداتی در دستور کار است.
رییس مرکز ساخت داخل وزارت صنعت درباره اولین جلسه مشترک مدیران فعال در حوزه ساخت داخل در وزارت صنعت با نمایندگان قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا اعم از مسئولان هلدینگهای مختلف این قرارگاه از جمله هلدینگ راه و شهرسازی، دریایی، انرژی، صنعت و معدن، ICT و هلدینگ نیرو برگزار شد که مدیر مرکز تحقیقات کاربردی و خودکفایی قرارگاه خاتم انبیا به عنوان هماهنگ کننده در این نشست حضور داشت.
*** تکمیل زنجیره ارزش تولیدات
رییس مرکز ساخت داخل وزارت صنعت در ادامه، تصریح کرد:
در این جلسه دغدغههای حوزههای مختلف برای اجرای برنامه بومی سازی و همچنین داخلی سازی قطعات و تجهیزات مورد نیاز مطرح شد و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا اعلام آمادگی نمود تا در مواردی که ظرفیتهای لازم را دارد ورود کرده و به تقویت برنامه بیش از پیش کمک نماید.
هادوی در خصوص تصیمات نهایی این جلسه، اظهار کرد:
بر این مبنا مقرر شد کارگروههای مشترک همکاری بین نمایندگان وزارت صنعت و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا تشکیل و موارد را ضمن احصا، راهبری و به پیش ببرند.
همچنین سامانه توانیران و ظرفیتها و قابلیتهای آن در معرفی نیازمندیها و توانمندیهای صنعتی کشور معرفی شد.
به گزارش خبرگزاری صنابع، رییس مرکز ساخت داخل وزارت صنعت در پایان پیرامون تصریح کرد:
با همکاری دفاتر، ۲۰۳ قلم کالا با استفاده از سامانه رتبهبندی واردات مورد شناسایی قرار گرفته که از میان آنها ۱۴۲ قلم کالا به عنوان اقلام کالایی گلوگاهی شناخته شدهاند.
با بومیسازی ۱۴۲ قلم کالای گلوگاهی در بسیاری از موارد زنجیره ارزش تولیدات کشور تکمیل میشود، در این ۱۴۲ مورد مواد اولیه، اجزا و قطعات و ماشین آلات مورد توجه قرار گرفته که در صورت داخلی سازی همراه با رعایت الزامات کمی و کیفی می تواند هموارکننده مسیر سایر بخشهای صنعتی کشور باشد و شرایط را برای تحقق حداکثری اهداف جدید تولید مهیا کند.
انتهای پیام///