وزیر راه و شهرسازی با تشریح چهار راهکار دولت برای موفقیت طرح ملی مسکن از خانهدار شدن متقاضیان این طرح تا سال آینده خبر داد.
*** تحویل خانه به متقاضیان طرح ملی مسکن
به گزارش خبرگزاری صنایع، محمد اسلامی درباره برنامههای دولت برای حمایت از مستاجران در شرایط کرونا، اظهار داشت:
مستاجرانی که در سامانه طرح ملی مسکن برای دریافت تسهیلات ودیعه مسکن ثبتنام کرده، به عنوان واجد شرایط شناخته شدند و مراحل تکمیل مدارک را طی میکنند به زودی در مدار دریافت تسهیلات ودیعه مسکن قرار میگیرند.
متقضیان طرح ملی مسکن واجد شرایط طی سال ۹۹ و سال آینده با تسهیلات بانکی که دریافت میکنند و مشارکت در احداث واحدهای مسکونی ملی، صاحبخانه میشوند.
*** تولید مسکن
وی با تاکید بر اینکه تولید مسکن جریان مستمری است و ادامه خواهد یافت در خصوص تاثیر اجرای طرح مسکن ملی در بازار مسکن، گفت:
بخش مسکن متاثر از التهاباتی است که در بازارهای موازی مانند بازار ارز و طلا وجود دارد و همواره این دو بازار موازی، تاثیر قابل توجهی بر بازار مسکن داشته اند و التهاب آفرین بودند.
طرح ملیمسکن همه اقشار دستاندرکار و مردم را بسیج کرده است تا متقاضیان واقعی مسکن صاحب خانه شوند، در طرح مذکور مهمترین ابزار، زمین است که در این خصوص زمینهای مرغوب فراهم شده است.
همچنین در خصوص تامین مالی نیز که دومین ابزار برای موفقیت طرح اقدام ملی مسکن بود مجموعه اقداماتی انجام شده است که حمایت از سازنده و همچنین متقاضیان را توامان دیده است.
سازندگانی که در طرح اقدام ملی مسکن مشارکت دارند با زمینی که دولت در اختیار آنها قرار می دهد و ۲۰ درصد آورده خود اقدام به ساخت و ساز می کنند و ۸۰ درصد دیگر را بانک به سازنده تسهیلات میدهد تا واحد مسکونی را احداث کند.
بنابراین جریان مولدسازی منابع کمک می کند که مجتمع احداث شود.
خریداران دارنده حساب صندوق پس انداز مسکن یکم و دیگر متقاضیانی که از طریق خرید اوراق از بانک مسکن تسهیلات دریافت کرده اند در این طرح مشارکت خواهند کرد و تسهیلات خریداران به سازندگان انتقال داده میشود.
خریداران مکلف هستند در بازه زمانی ۱۲ ساله اقدام به بازپرداخت اقساط خود کنند.
*** جریان پایدار تولید مسکن در کشور
به گزارش خبرگزاری صنایع، وزیر راه و شهرسازی در پایان پیرامون بکارگیری تمام ظرفیتهای کشور برای اجرای طرح ملی مسکن، اظهار داشت:
تمام ظرفیتهای کشور برای اجرای طرح ملی مسکن و تبدیل آن به جریان پایدار تولید مسکن در کشور به خدمت گرفته شده است.
در همین راستا، تفاهمنامههای گوناگونی با سازمانها وارگانهای مختلف و همچنین افراد و سازندگان منعقد شده است تا ساخت و ساز در کشور رونق بگیرد.
از آنجاییکه زمینها در مناطق دارای زیرساخت احداث میشود سازنده این اطمینان را دارد که برای فروش واحدهای مسکونی که احداث می کند، متضرر نخواهد شد و تمامی واحدها متقاضی دارند و واحدهای مسکونی با آورده و مشارکت متقاضیان توسط سازندگان تکمیل و تحویل می شود.
انتهای پیام///