معاون شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی معتقد است، اجرای طرح تبدیل خودروهای عمومی به دوگانهسوز موجب احیای کارخانههای تولید مخزن CNG میشود.
*** اشتغالزایی
به گزارش خبرگزاری صنایع، حمید قاسمی دهچشمه در خصوص اشتغالزایی اجرای طرح تبدیل رایگان خودروهای عمومی به دوگانهسوز، اظهار داشت:
یکی از مزایای طرح تبدیل رایگان خودروها به دوگانه سوز بحث اشتغالزایی است، در حال حاضر ۶ کارخانه داخلی هر کدام با ۱۰۰۰ نفر ظرفیت اشتغالزایی در مدار تولید هستند که بر این اساس روزانه میتوانیم ۱۰۰۰ مخزن در کشور تولید کنیم و این ظرفیت هماکنون فعال است.
*** احیا شدن کارخانهها
وی با اشاره به ورشکست شدن کارخانههای تولید مخزن CNG در طی سالهای گذشته، خاطر نشان کرد:
۴ کارخانه از کارخانههای ورشکست شده، احیا شدهاند و یک کارخانه غیرفعال ساخت مخزن نیز در آیندهای نزدیک فعال شده و به مدار تولید و بهرهبرداری وارد میشود.
اجرای طرح تبدیل رایگان خودروهای عمومی به دوگانهسوز، موجب احیای کارخانههای تولید مخزن CNG در کشور شده که پیش از این ورشکسته و تعطیل شده بودند.
قاسمی دهچشمه در ادامه افزود:
پس از رها کردن موضوع توسعه صنعت CNG و نزدیک شدن قیمت عرضه بنزین و سوخت CNG در میانه دهه ۹۰ شمسی و عدم استفاده از ابزارهای مشوق در این بخش، طی سالهای گذشته شاهد افت تقاضا برای استفاده از سوخت پاک در کشور بودهایم، از سوی دیگر بخشی از تقاضای موجود نیز با استفاده از مخازن وارداتی پاسخ داده میشد و عملا تا میانه سال ۹۸ از ۱۰ مخزنساز داخلی، فقط ۲ مخزن ساز فعال باقی مانده و بقیه شرکتها ورشکست شده و فعالیت خود را تعطیل کرده بودند.
*** فعالیت ۶ کارخانه مخزن CNG
به گزارش خبرگزاری صنایع، معاون شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران در پایان به فعال بودن ۶ کارخانه ساخت مخزن CNG در کشور اشاره و اظهار داشت:
با ورود دوباره دولت به رونق صنعت CNG و با اجرای طرح رایگان تبدیل خودروهای بنزین سوز به دوگانهسوز که در فاز نخست با ثبتنام و تبدیل رایگان خودروهای عمومی آغاز شد، دوباره رونق به تولید داخلی مخازن CNG بازگشت.
در میانه سال ۹۸ فقط ۲ مخزن ساز داخلی فعال بودند اما با گذشت ۳ ماه از رونمایی از سامانه gcr.niopdc.ir و ثبت درخواست بیش از ۹۵ هزار خودرو برای تبدیل رایگان به دوگانهسوز، ۶ کارخانه ساخت مخزن CNG در کشور فعال است.
انتهای پیام///