رئیس هیئت مدیره ایمیدرو در آیین بهره برداری طرحهای ملی از حذف سیستماتیک خام فروشی با راه اندازی کارخانههای فرآوری سنگ آهن در اصفهان خبر داد.
*** خام فروشی سنگ آهن در اصفهان
به گزارش خبرگزاری صنایع، خداداد غریب پور در خصوص دغدغه خام فروشی سنگ آهن، اظهار کرد:
با احداث کارخانههای فرآوری(گندله، کنستانتره و آن اسفنجی)در مجموعه صنایع فولادی کشور همچون چادرملو، گل گهر، سنگان و غیره دیگر دغدغه خام فروشی سنگ آهن وجود نخواهد داشت.
غریب پور با تاکید بر سیاستهای کلان دولت، گفت:
ایمیدرو در راستای سیاستهای کلان دولت، وزارت صنعت معدن و تجارت و استراتژیهای خود، با توسعه واحدهای فرآوری سنگ آهن ، به طور سیستماتیک مانع خام فروشی می شود.
رئیس هیئت عامل ایمیدرو درباره پروژههای توسعهای فولاد مبارکه گفت:
فولاد مبارکه، حدود ۹۰۰ میلیون یورو و ۱۰ هزار میلیارد تومان پروژه توسعهای دارد. در راستای استراتژیهای ایمیدرو، فولاد مبارکه سال گذشته ۸ هزارمیلیارد تومان افزایش سرمایه داد و این شرکت امسال نیز ۱۰ هزار میلیارد تومان افزایش سرمایه خواهد داشت.
شرکت فولاد مبارکه، طرحهای توسعه در کاشان، هرمزگان، سنگان و سفید دشت را با تکیه متخصصان و مدیران ارزنده خود تامین مالی کرده است.
*** بومی سازی قطعات فولاد مبارکه
غریب پور درباره بومیسازی قطعات، افزود:
فولاد مبارکه تاکنون ۱۲۰۰ قطعه را بومیسازی کرده است. این شرکت ۱٫۵ میلیون تن هدف صادراتی به ارزش ۲ میلیارد دلار در برنامه دارد.
غریب پور در ادامه تصریح کرد:
با احداث کارخانههای فرآوری (گندله، کنسانتره و آن اسفنجی) در مجموعه صنایع فولادی کشور نظیر چادرملو، گل گهر، سنگان و غیره، چیزی به نام خام فروشی سنگ آهن نداریم.
*** صادرات سنگهای قیمتی در بازارچه تخصصی
رئیس هیئت عامل ایمیدرو درباره طرح جامع فولاد، گفت:
طرح جامع فولاد، تدوین شده است و دیگر موضوعی به نام احداث واحد فولادی توسط معدنی ها اتفاق نخواهد افتاد.
وی با اشاره به افتتاح بازارچه تخصصی قیمتی و نیمه قیمتی در هفته گذشته در اصفهان، اظهار کرد:
این اقدام، اتفاق بزرگی برای این حوزه بود. در این استان، ۱۰۰ معدن قیمتی و نیمه قیمتی وجود دارد. با اختصاص صادرات این سنگها به شرکت آسکوتک، کنسرسیوم سنگهای تزیینی می توانند از این طریق اقدام به صادرات کنند.
*** افزایش ظرفیت طرح های فولاد مبارکه
مدیر عامل فولاد مبارکه در آیین بهره برداری طرحهای ملی، اظهار کرد:
در دهه ۸۰ مجوز افزایش ظرفیت ۵ میلیون تن در طرح شهید خرازی داده شد که همه بخشهای آن انجام شد و حلقه آخر (نورد گرم شماره ۲) با ظرفیت ۴٫۲ میلیون تن امروز آغاز شد.
حمیدرضا عظیمیان در خصوص افزایش ظرفیت در ادامه اضافه کرد:
با اجرای بسته توسعهای فولاد مبارکه (نورد گرم ۲، توسعه ۱٫۵ میلیون به ۲ میلیون تنی فولاد هرمزگان، ۸۰۰ هزار تنی فولاد سفید دشت)، کل نیاز ورق فولادی کشور تامین میشود.
با راه اندازی این واحد، می توانیم حداقل ۷ میلیون تن ورق تولید کنیم و با تحقق آن، دیگر نیاز به تنظیم بازار، تعزیرات و دادستانی نخواهد بود و بازار سیاه، دلالی و غیره وجود نخواهد داشت، همه صنایع اعم از خانگی، فولاد، نفت و گاز و غیره، به اندازه نیاز خود، ورق دریافت خواهد کرد.
*** دیجیتال شدن فولاد مبارکه طی ۳ سال آینده
به گزارش خبرگزاری صنایع، مدیر عامل فولاد مبارکه در پایان با بیان اینکه درصدد خریداری ۲ واحد تحقیقاتی در اصفهان و یزد هستیم، اظهار کرد:
این شرکت در دهه فجر نخستین مرحله سیستم هوشمند و تحول در انقلاب دیجیتال را پیاده سازی می کند. فولاد مبارکه طی ۲٫۵ تا ۳ سال آینده به طور کامل به صورت دیجیتال اداره خواهد شد.
انتهای پیام///