کد خبر:182225
پ
ابراهیم-رئیسی۱
رئیس قوه قضائیه اعلام کرد:

بانک‌ها حق تعطیلی کارخانه‌ها را ندارند/ دستگاه قضائی حامی مدیران و مسئولین جهادی

رئیس قوه قضائیه با اشاره به این‌که بانک‌ها حق تعطیلی کارخانه‌ها را ندارند، حمایت دستگاه قضائی از مدیران و مسئولین جهادی را اعلام نمود.

رئیس قوه قضائیه با اشاره به این‌که بانک‌ها حق تعطیلی کارخانه‌ها را ندارند، حمایت دستگاه قضائی از مدیران و مسئولین جهادی را اعلام نمود.

 

*** تأکید به عدم تعطیلی کارخانه‌ها

 

به گزارش خبرگزاری صنایع، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین سید ابراهیم رئیسی در شورای اداری استان فارس بیان کرد:

بانک‌ها باید در شرایط فعلی نسبت به ارائه مهلت نسبت به بازپرداخت تسهیلات به افراد همکاری کنند و نباید نسبت به دریافت ربای مرکب اقدام کنند و هیچ‌یک از بانک‌های کشور حق ندارند بنگاه‌های تملک شده را تعطیل کنند.

هیچ کارگاه و بنگاهی که توسط بانک‌ها تملک شده‌اند نباید تعطیل شوند و در راستای جهش تولید باید تمامی ظرفیت‌ها بهره‌گیری شود.

 

وی در ادامه، اشاره کرد:

مدیران شجاع نقش مهمی در تحقق جهش تولید دارند، اعتبارت، برنامه‌ریزی و نیروی انسانی کارآمد نیز بسیار مهم است.

مدیران نقش مهمی در رسیدن به اهداف عالیه دارند و می‌توانند با استفاده از ظرفیت‌های موجود نسبت به دستیابی به تمامی اهداف اقدام کنند.

 

*** استفاده از ظرفیت داخلی کشور؛ رمز موفقیت کشور در دوران پسا کرونا

 

عالی‌ترین مقام قضائی کشور در ادامه، اظهار کرد:

با استفاده از ظرفیت‌ها و بهره‌گیری از مدیران جهادی می‌توان تحریم‌های ظالمانه را نابود کرده و زمینه رشد و توسعه را فراهم کرد.

 

رئیس قوه قضائیه در خصوص دوران پساکرونا، یادآور شد:

در دوران پساکرونا باید برای حل تمامی مشکلات جامعه نظیر مشکلات اقتصادی، خانواده و … برنامه‌ریزی داشته باشیم.

 

وی در ادامه، گفت:

بیانات رهبری نشان دهنده مسیر حرکت کشور در دوران پساکرونا است و موضوع مردم به قدری تأثیرگذار است که می‌توان رمز موفقیت انقلاب در پسا کرونا باشد.

البته اغنای نیاز‌های مردمی و تنویر افکار عمومی می‌تواند موجب کاهش آمال‌های اجتماعی شود و استفاده از تمامی ظرفیت‌های کشور با حمایت‌های مردمی و توجه به بیانات رهبری موجب موفقیت‌های متعددی شد.

 

*** تأکید بر اجرای عدالت

 

رئیس قوه قضائیه در ادامه، افزود:

یکی از اصلی‌ترین و محوری‌ترین نکات مدیریت اداری در دستگاه‌های اجرایی موضوع تحول است و هر فرد در هر حوزه‌ای می‌تواند در راستای اجرای عدالت تحول ایجاد کند.

بحث ایجاد عدالت در جامعه اسلامی موضوعی است که باعث خواهد شد رفتار‌های انسانی مشتمل بر عدالت شود و دستگاه‌های اداری نیز می‌توانند نسبت به توسعه عدالت اجرایی بپردازند.

 

وی در خصوص تفاوت مدیریت در نظام اسلامی با سایر نظام‌ها نیز اظهار کرد:

تفاوت مدیریت در نظام اسلامی با سایر نظام‌ها این است که افراد باید پاسخگوی خداوند باشند و از جمله سایر تفاوت‌ها می‌توان به پاسخ‌گویی به سلسله‌مراتب، مردم و ارباب رجوع اشاره کرد.

 

*** دستگاه قضائی حامی مدیران قوی و جهادی

 

حجت‌الاسلام رئیسی در ادامه، گفت:

ایران قوی زمانی ایجاد می‌شود که مدیران افرادی شجاع، جهادی و توانمند باشند دستگاه قضائی حامی مدیرانی است که به دنبال ایجاد کارآفرینی در راستای کاهش معضلات اقتصادی‌اند.

بنای عالم بر این نیست که فساد در جامعه و جهان وجود داشته باشد، ممکن است زمانی فساد ایجاد شود، اما بلندمدت نخواهد بود و در کوتاه‌ترین زمان فساد نابود خواهد شد.

 

*** همدلی و همکاری میان دستگاه‌ها

 

به گزارش خبرگزاری صنایع، عالی‌ترین مقام قضائی کشور در پایان، اضافه کرد:

همدلی و همکاری میان دستگاه‌های مختلف و طبقه‌بندی‌های مختلف اجتماعی موجب افزایش نظارت بر فعالیت‌های اجتماعی می‌شود و بایستی نه‌تنها نسبت به نظارت‌های درون‌سازمانی بلکه نظارت‌های برون‌سازمانی نیز اقدام شود.

 

انتهای پیام///

منبع
خبرگزاری صنایع

ایران سرور