کد خبر:181865
پ
خاتم الانبیا
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء خبر داد

بهره‌برداری ۶ کیلومتر از پروژه چهار خطه محور هراز

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء از بهره برداری ۶ کیلومتر از پروژه چهار خطه محور هراز در روز پنجشنبه خبر داد.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء از بهره برداری ۶ کیلومتر از پروژه چهار خطه بهسازی محور هراز خبر داد.

 

*** ۷۳ درصد پیشرفت فیزیکی محور هراز

 

به گزارش خبرگزاری صنایع، سعید محمد اسلامی ضمن اعلام بهره‌برداری بخشی از پروژه چهار خطه کردن محور هراز، اظهار داشت:
به طول کلی این پروژه ۴۸ کیلومتر و شامل سه قطعه است که در جاده آمل به تهران در استان مازندران واقع شده و پیشرفت فیزیکی آن ۷۳ درصد است که تاکنون ۲۰ کیلومتر آن به بهره‌برداری رسیده است.

 

*** مشخصات پروژه و عملیات

 

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء با اشاره به همکاری خوب وزارت راه و شهرسازی در اجرای این پروژه، گفت:
عملیات اجرایی این ۶ کیلومتر در منطقه وانا و محدوده لاسم- پلور است که یک رشته تونل به طول ۱۷۴۰ متر و سه دستگاه پل به طول ۱۵۰ متر با ۳۸۰۰ متر دیواره‌سازی از ویژگی‌های آن محسوب می‌شود.

محمد اسلامی در خصوص مشخصات کلی این پروژه، افزود:
۱۷ رشته تونل به طول ۱۶.۱ کیلومتر و ۶ دستگاه پل خاص به طول ۳۷۸ متر در این پروژه تعریف شده است که این امر حکایت از توپوگرافی خاص منطقه و شرایط سخت در اغلب جبهه‌های کاری این پروژه دارد که تاکنون ۸ رشته به طول ۷.۷ کیلومتر و ۵ دستگاه پل به طول ۳۷۳ متر مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.

در ساخت این قطعه، ۹ میلیون مترمکعب عملیات خاکبرداری، چهار میلیون مترمکعب عملیات خاکریزی، ۴۷ میلیون کیلوگرم آرماتوربندی، یک میلیون مترمکعب بتن‌ریزی و ۴۲۵ هزار تن آسفالت به کار رفته است.

 

*** مزایای پروژه

 

افزایش ایمنی و رفع نقاط حادثه‌خیز، کاهش ترافیک، میزان تصادفات، زمان سفر، مصرف سوخت و استهلاک وسایل نقلیه و نیز رونق اقتصادی و گردشگری منطقه از جمله مزایای این پروژه به شمار می‌‌رود.

 

*** مشکلات بر سر چهار خطه محور هراز

 

به گزارش خبرگزاری صنایع، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء در پایان با اشاره به برخی از مشکلات و سختی‌های این پروژه، گفت:
حجم بالای ترافیک در محور هراز، وجود معارضین دولتی و شخصی، ممنوعیت تردد ادوات سنگین راهسازی در روزهای تعطیل و پایان هفته و کمبود نقدینگی از مهمترین مشکلات اجرای این پروژه است که انجام کار را با سختی و وقفه روبه‌رو کرده است.

انتهای پیام///

منبع
خبرگزاری صنایع

ایران سرور