معاون دفتر خودرو و نیروی محرکه وزارت صنعت از امکان تامین ۳۵۰۰ دستگاه اتوبوس و مینیبوس در مدت ۳ ماه خبر داد.
*** انواع مینیبوس و اتوبوس
به گزارش خبرگزاری صنایع، امیر جعفرپور با اشاره به شرکتهای اتوبوسسازی فعال در کشور، گفت:
۱۲ شرکت اتوبوسسازی فعال در کشور وجود دارد که قادرند در مدت سه ماه پس از سفارشگذاری، دستکم تا سههزار و ۵۰۰ دستگاه مینیبوس و اتوبوس دوکابین و تککابین هشت متری، ۱۰ متری، ۱۲ متری، ۱۵ متری و ۱۸ متری را برای شهرداریها تامین کنند.
*** پیشگیری و کاهش عوارض ویروس کرونا
معاون دفتر خودرو و نیروی محرکه وزارت صنعت، معدن و تجارت به منظور پیشگیری و کاهش عوارض ویروس کرونا، افزود:
برای کمک به شهرداریها در فضای کنونی فاصلهگذاری اجتماعی، پیشگیری و کاهش عوارض ویروس کرونا، متعهد شدیم که ۲۵۰ دستگاه اتوبوس را به شرط تامین مالی در اختیار شهرداری تهران قرار دهیم.
*** قابلیت واگذاری از یک روز تا یک ماه پس از انعقاد قرارداد
جعفرپور ضمن تامین ۳۵۰۰ دستگاه اتوبوس و مینیبوس، بیان داشت:
این تعداد اتوبوس قابلیت واگذاری از یک روز تا یک ماه پس از انعقاد قرارداد را دارند.در مجموع تامین ۶ هزار دستگاه اتوبوس و مینیبوس برای شهرداریهای کل کشور در سال ۹۹ پیشبینی شده که با اولویت تهران، کلانشهرها و بزرگشهرها (شهرهای از ۲۰۰ هزار تا یک میلیون نفر جمعیت) واگذار میشود.
*** بودجه مورد نیاز
معاون دفتر خودرو و نیروی محرکه وزارت صنعت در خصوص بودجه مورد نیاز، گفت:
بودجه ساخت این اتوبوسها و مینیبوسها با پیگیریهای سازمان برنامه و بودجه و سازمان شهرداریهای وزارت کشور از محل فروش اوراق مشارکت به ارزش یکهزار و ۵۰۰ میلیارد تومان پیشبینی شده است.
*** تعهدات تولید حدود ۱۰ برابر سال ۹۸
وی در پی ورود مناسب دیوان محاسبات به این موضوع نیز، اظهار داشت:
انتظار میرود تا تیرماه شاهد فروش این اوراق باشیم و منابع یاد شده تا پایان تیرماه یا اوایل مرداد ماه در اختیار ۱۵ شهرداری کلانشهرها و بزرگشهرها قرار داده شود.
در صورت انجام تعهدات تولید اتوبوس و مینیبوس، حدود ۱۰ برابر سال ۹۸ تولید انجام میشود که به معنای محقق شدن شعار جهش تولیدخواهد بود.
*** تلاش وزارت صنعت برای ایفای تعهدات
به گزارش خبرگزاری صنایع، معاون دفتر خودرو و نیروی محرکه وزارت صنعت با اشاره به تلاش وزارت صنعت برای ایفای تعهدات خود، گفت:
اما از آنجایی که فرآیند تولید در ناوگان تجاری حالت شبه فصلی دارد، بهتر است اقدامات مربوط به تامین قطعات و تجهیزات آنها در نیمه نخست سال اتفاق بیفتد، زیرا هر چه به سمت نیمه دوم سال پیش برویم با توجه به زمانبری سه تا ۶ ماهه سفارشگذاریها توان تولید به صورت تصاعدی کاهش خواهد یافت.
انتهای پیام///