کد خبر:179520
پ
e1b6faf1-77cf-4f0c-bbde-60da07cc941b
دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور:

اخذ ۷۸۲ مورد مصوبه برای سیاست‌گذاری و رفع موانع واحدهای تولیدی

دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور از صدور ۷۸۲ مصوبه در حوزه سیاست‌گذاری و حل و فصل مشکلات واحدهای تولیدی در این ستاد خبر داد. 

دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور از صدور ۷۸۲ مصوبه در حوزه سیاست‌گذاری و حل و فصل مشکلات واحدهای تولیدی در این ستاد خبر داد. 
 

*** حل مشکلات تولیدکنندگان

 

به گزارش خبرگزاری صنایع، میثم زالی در نود و چهارمین جلسه این ستاد با حضور سرپرست وزارت صنعت ضمن تشریح عملکرد ستاد تسهیل در سال ۹۸ ، اظهار داشت:

در این مدت ضمن رسیدگی به ۱۳ هزار و ۱۱۷ مورد نامه وارده، ۱۷۶ جلسه در قالب کمیته‌های تخصصی، دبیرخانه و ستاد، تشکیل و اقدام لازم در خصوص حل مشکلات تولیدکنندگان انجام شد.

مشکلات مرتبط با بانک‌ها و موسسات اعتباری، سازمان امور مالیاتی و سازمان تامین اجتماعی به ترتیب بیشترین موارد درخواستی از سوی واحدهای تولیدی جهت اخذ مصوبه در ستاد و کارگروه‌های استانی تسهیل و رفع موانع تولید بوده‌اند.
 
وی در ادامه صدور ۷۸۲ مصوبه در حوزه سیاست‌گذاری و حل و فصل مشکلات واحدهای تولیدی در ستاد و ۲۴ هزار و ۴۶۰ مصوبه استانی در طول سال ۹۸ را اعلام کرد.
 
 

*** مشکل عمده واحدهای تولیدی 

 
دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور در ادامه، اضافه کرد:
مصوبات بانکی با بیش از ۵۵ درصد، بیشترین سهم را در حل و فصل مشکلات واحدهای تولیدی به خود اختصاص داده و ضرورت دارد با شناسایی نسخه‌های عمومی، فضای تولید را در این خصوص بهبود داد.
 
 

*** اقدامات انجام‌شده ستاد برای حل مشکلات تولیدکنندگان 

 
 
وی پیرامون اقدامات انجام‌شده ستاد برای حل مشکلات تولیدکنندگان، بیان کرد:
ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور در قالب مصوبات عمومی و مصوبات مربوط به واحدهای تولیدی خود، موارد بانکی، مالیاتی، تامین اجتماعی، بازنگری لوایح و آیین نامه‌ها، حل و فصل مشکلات واحدهای بزرگ و ملی و واحدهای بحرانی را در دستور کار قرار داده و برای ارتقای ضمانت اجرای مصوبات صادره با همکاری دستگاه‌های مرتبط پیگیری‌های مجدانه‌ای را انجام داده است.
 
 
*** مصوبات بانکی ستاد
 
دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور با اشاره به برخی از مصوبات بانکی این ستاد، تصریح کرد:
در این مدت و با مصوبات لازم، از تعطیلی ۱۲۰ واحد تولیدی مشمول جزء “د” بند “۶” قانون بودجه سال ۸۸ با خارج نمودن از سرفصل بدهکاران غیر جاری پیشگیری شده است.
 
زالی، افزود:
این ستاد برای پیشگیری از بروز اختلال در روند تولید و اشتغال واحدهای صنعتی فعال بدهکار به سیستم بانکی با تصویب شرایط تعیین تکلیف بدهی با پرداخت ۵ درصد از اصل و سود به جای ۲۰ درصد مانده بدهی به عنوان پیش‌پرداخت مصوبه که با نظر شورای پول و اعتبار و ۷٫۵ درصد از مانده بدهی اصلاح و ابلاغ شد، اقدام نمود.
 از دیگر مصوبات مهم این ستاد رفع محدودیت‌های بانکی به منظور پیشگیری از بروز اختلال در روند تولید و اشتغال هزار و ۸۰۰ واحد تولیدی مشمول ماده ۲۰ قانون رفع موانع تولید با خارج نمودن این واحدها از سرفصل بدهکاران غیرجاری بوده است.
 
 
*** شمار پرونده‌های رسیدگی‌شده 
 
وی در تشریح مصوبات مرتبط با واحدهای تولیدی در دبیرخانه ستاد ملی تسهیل و رفع موانع تولید، گفت:
در این مدت شرایط برای حل و فصل مشکلات ۱۱۰ واحد تولیدی کوچک و متوسط با مجموعه اشتغال بیش از ۷۵۰۰ نفر در جلسات کمیته‌های تخصصی و حل و فصل مشکلات ۹۷ واحد تولیدی با اشتغال تقریبی ۲۳۰ هزار نفر در جلسات دبیرخانه فرآهم شده است.
 
 

*** همکاری ستاد تسهیل و دادستانی کل کشور

 
به گزارش خبرگزاری صنایع، دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور در پایان با اشاره به اهمیت بهره‌مندی از ظرفیت دستگاه قضایی برای ارتقای ضمانت اجرای مصوبات ستاد و کارگروه‌های استانی، تصریح کرد:
سال۹۸ تفاهم‌نامه‌ای برای تشکیل کمیته حمایت قضایی تولید و سرمایه‌گذاری با همکاری دادستانی کل کشور به امضا رسید و ۴۰۰ دادستان در سراسر کشور برای اجرای مصوبات به منظور پیشگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی با ستاد و کارگروه‌های استانی همکاری می‌نمایند.
 
 
 

انتهای پیام///

منبع
خبرگزاری صنایع

ایران سرور