سخنگوی صنعت برق از افزایش بیش از ۱۰ مگاواتی مصرف برق نسبت به سال گذشته خبر داد.
*** افزایش مصرف نسبت به سال گذشته
به گزارش خبرگزاری صنایع، مصطفی رجبی مشهدی با اعلام این خبر، گفت :
مصرف روزانه برق کشور روز گذشته و براساس تازه ترین گزارش شرکت مدیریت شبکه برق کشور ، درحالی که در سومین ماه فصل بهار هستیم به شدت افزایش یافته، که پارسال و در همین بازه زمانی میزان مصرف، ۴۲ هزار و ۱۸۵ مگاوات بود.
تفاوت مصرفی برق در روز دهم خرداد ماه امسال با مدت مشابه پارسال به یازده هزار و ۳۱۷ مگاوات رسید.
همزمان با تداوم افزایش دمای هوا در نقاط مختلف کشور، پیک مصرفی برق نیز روند صعودی کم سابقهای به خود گرفته است.
*** تاثیر متقابل افزایش گرما و مصرف برق
میانگین دمای هوا یک درجه سلسیوس افزایش یافته و همین امر باعث بالا رفتن استفاده از وسایل سرمایشی و روند صعودی مصرف برق شده است.
مصطفی رجبی مشهدی، با بیان اینکه روند افزایشی موج گرما در هفته جاری ادامه خواهد داشت، افزود:
هر یک درجه افزایش دمای هوا حدود یک هزار و ۳۵۰ مگاوات تا یک هزار و ۵۰۰ مگاوات را به مصرف برق کشور اضافه می کند که با این پیش بینی میزان مصرف برق کشور در هفته جاری به ۵۲ تا ۵۳ هزار مگاوات خواهد رساند که رقم کم سابقهای است.
*** روند افزایشی مصرف در خانه و اداره
میزان مصرف در بخش صنایع نیز روز گذشته به رقم چهار هزار و ۲۹۳ مگاوات رسید که این میزان در این بخش ، دیروز نسبت به روز ماقبل آن که چهار هزار و ۸۹۸ مگاوات بود،کاهش یافته است.
به این ترتیب مشخص شد که مصرف برق در بخش خانگی و اداری به دلیل استفاده بیشتر از وسایل سرمایشی روندی افزایشی یافته و گوی سبقت از بخش صنعت را ربوده است.
*** کمترین میزان ذخیره نیروگاه ها
به گزارش خبرگزاری صنایع، سخنگوی صنعت برق در پایان، گفت:
افزایش مصرف در بخش خانگی در حالی رخ داده که پیشتر پیش بینی شد بود، بعد از فعالیت های اقتصادی و صنعتی که به دلیل گسترش بیماری کرونا متوقف شده بود سرعت گیرد.
ذخیره نیروگاه ها روز گذشته به کمترین میزان خود ۵۵۲ مگاوات رسید و همچنین تولید برق از انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری برق نیز ۲۱۲ مگاوات بود.
انتهای پیام///