نماینده منتخب مجلس یازدهم معیشت و اقتصاد را مهم ترین دغدغه های مردم دانسته و زمینهچینی برای تولید ثروت و اشتغال را از رویکردهای مجلس یازدهم خواند.
*** معیشت و اقتصاد در دستور کار مجلس یازدهم
به گزارش خبرگزاری صنایع، علی نیکزاد با تاکید بر اینکه در آیین نامه داخلی و مواردی که با امور تخصصی کشور مرتبط است، باید تغییراتی در مجلس روی دهد، نیکزاد افزود:
در حال حاضر دغدغه رهبر معظم انقلاب و مردم موضوع معیشت و اقتصاد است که باید این مسئله را در اولویت قرار دهیم. باید برای رفع موانع توسعه کشاورزی، تجارت، مسائل فرهنگی و اجتماعی کشور تلاش کرد.
*** اجرای صحیح قانون
نماینده مردم اردبیل در مجلس، تاکید کرد:
باید شفافیت و نظارت و جایگاه مجلس را احیا و با شفافیت مباحث را عنوان کنیم و برای رفع مشکلات نظرات کارشناسان را قبول داشته باشیم و از آن استفاده لازم را ببریم.
نیکزاد با اشاره به اینکه نیاز به قانونگذاری خاصی نداریم، افزود:
به طور نمونه در پارلمان کشور فرانسه با سابقه ۲۵۰ ساله دو هزار قانون مصوب شده، اما در پارلمان ایران با ۱۱۰ سال سابقه، تاکنون ۱۱ هزار قانون مصوب شده است.
در اجرای صحیح قانون، کار را باید به جد پیش ببریم، نمایندگان به دلیل اینکه از بطن خود مردم هستند به وضوح مشکلات عدیده مردم را میدانند، بنابراین باید نسخهای برای رفع مشکلات مردم داشته باشیم.
*** نگاه ویژه برای کارآفرینی و ثروت
نیکزاد در ادامه، یادآور شد:
باید با استفاده از توان داخلی، اقتصاد مقاومتی، سرمایههای انسانی و منابع زیرزمینی و زمینی در تعامل با کشورهای مختلف باشیم، اما به کشورهای متخاصم اعتماد نکنیم.
نیکزاد با تاکید بر اینکه با برگشت جایگاه نظارتی مجلس، باید به توقعات مردمی که به پای صندوقهای رای آمدند و نمایندگان خود را انتخاب کردند، پاسخ داد:
باید بخش مسکن، خودکفایی صنعت و کارگاههای متوقف را فعال کنیم، همچنین به موضوع واردات و صادرات، شرکتهای دانش بنیان و حرکت دانشگاهها به سمت کارآفرینی و تولید ثروت توجه لازم را داشته باشیم.
*** اشتغال بیکاران مورد توجه نمایندگان
نماینده مردم اردبیل، اضافه کرد:
معتقدم باید موضوع تولید ثروت و اشتغال و رعایت عدالت اجتماعی را مدنظر قرار دهیم.
*** رویکرد به اقتصاد مقاومتی
به گزارش خبرگزاری صنایع، منتخب اردبیل در مجلس در ادامه به موضوع مسکن اشاره کرد و افزود:
موضوع مسکن خود یک اقتصاد مقاومتی است و نیازی به ارزبری ندارد، هر صدمترمربع دو و نیم نفر شغل مستقیم و غیر مستقیم ایجاد میکند و از منابع در خود بانک مسکن از طریق اقساطی که به بانک بازگردانده میشود، میتوان معضل مسکن را حل کرد.
با فعال شدن مسکن ۱۳۴ رشته دیگر فعال میشود، همچنین در بخشهایی مانند پوشاک، خودرو، شرکتهای زیرمجموعه صنعت نفت، میتوانیم تحول و اشتغال پایدار ایجاد کنیم.
انتهای پیام///