رئیس کل بیمه مرکزی از راهاندازی مرکز ملی ریسک در کشور با محوریت صنعت بیمه و ریسکهای بزرگ مراکز تولیدی خدماتی و سایر نهادهای اقتصادی خبر داد.
*** اهمیت تعامل صنعت بیمه و دانشگاه در امر توسعه شاخصهای صنعت بیمه
به گزارش خبرگزاری صنایع، غلامرضا سلیمانی در آئین افتتاحیه نشست علمی بیست و ششمین همایش ملی بیمه و توسعه، افزود:
ارزیابی مدیریت ریسک باید به دو صورت تخصصی موردی و ترکیبی دنبال شود و صنعت بیمه پرچمدار ریسک در کشور است.
رئیس کل بیمه مرکزی از افزایش ضریب نفوذ بیمه به عنوان یکی از شاخصهای مهم اقتصادی یاد کرد و افزود:
بالا رفتن سطح نفوذ بیمه در گروی تغییر رویکردهایی است که در حال حاضر با چالشهای بسیاری روبرو است.
وی اضافه کرد: صنعت بیمه به تمهیداتی نیاز دارد تا با رقابتیتر شدن بازار بیمه خدمات ارزان و با کیفیتی را به دست مصرفکنندگان برساند.
سلیمانی با اشاره به اهمیت تعامل صنعت بیمه و دانشگاه در امر توسعه شاخصهای صنعت بیمه، گفت:
دنیای امروز، رقابتپذیری به اصل مهم اقتصادی تبدیل شده و شرکتهای بیمه باید این قابلیت را داشته باشند تا خدمات را به صورت ارزان تر و با کیفیت تر ارائه کنند.
*** آخرین دستاوردهای صنعت بیمه و نقش آفرینی آن در اقتصاد کلان
رئیس کل بیمه مرکزی ضمن تشریح آخرین دستاوردهای صنعت بیمه و نقشآفرینی آن در اقتصاد کلان کشور، افزود:
رویکرد فرهنگی در ارائه محصولات بیمهای، یک ابزار تعیینکننده و جدیدی است که شرکتهای بیمه باید به آن توجه ویژهای داشته باشند.
وی تفکیک ذخیره بیمههای زندگی و غیر زندگی را یک اصل مالی در بحث حسابرسی صنعت بیمه دانست و گفت:
بانکها، نهادهای پولی و مالی، بنگاههای اقتصادی و بازار سرمایه از رقبای جدی صنعت بیمه در ارائه بیمهنامههای زندگی به شمار میروند و در این مسیر، اعطای حق انتخاب محل سرمایهگذاری به بیمهگذاران نیز در افزایش ضریب نفوذ این رشته اثرگذار، کمک خواهد کرد.
سیلمانی از صندوقهای بازنشستگی اختیاری به عنوان یک فرصت مناسب برای افزایش ضریب نفوذ رشته بیمههای زندگی در کشور نام برد و اضافه کرد:
چنانچه نمایندگان شبکه فروش صنعت بیمه تغییر نگاه خود را از فروشندگی صرف به مشاوران امین مردم جدی بگیرند حرکت بیمههای زندگی به سطح استانداردهای جهانی دور از دسترس نیست.
وی گفت: مسائل مهم صنعت بیمه از جمله اختلاف روشها در مقوله ذخایر فنی نیز از موضوعهای تعیین کننده است که باید در این همایشها نقد و بررسی شود.
*** بیمههای درمان، چالش بزرگ کشورهای توسعه
رئیس کل بیمه مرکزی در پایان، بیمههای درمان را از چالشهای بزرگ کشورهای توسعه یافته یاد کرد و اظهار داشت:
صنعت بیمه کشور میتواند با همیاری دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی، راهکارهای علمی و عملی را برای توسعه بیمههای زندگی در کشور طراحی و اجرا کند.
به گزارش خبرگزاری صنایع، دبیرکل فدراسیون بیمهگران و بیمه گران اتکایی آسیایی آفریقایی (فیر)، دبیرکل سندیکای بیمهگران ایران، مدیران عامل صنعت بیمه و محققان و دانشگاهیان اقتصاد در این همایش حضور داشتند.
انتهای پیام///