مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران از اختصاص تسهیلات کمبهره جهت جبران خسارت واحدهای تولیدی در سیل اخیر خبر داد.
*** توسعه زیرساختهای شهرکهای صنعتی استان گلستان
به گزارش خبرگزاری صنایع، محسن صالحی نیا، در حاشیه آیین تودیع و معارفه رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گلستان، اظهار داشت:
گلستان دارای پتانسیلهایی است که توسعه صنایع تبدیلی بخش کشاورزی و معدنی از اولویتهای کاری در آن است.
وی افزود: همچنین به دلیل موقعیت مکانی گلستان صنایعی که ظرفیت صادرات به کشورهای همجوار را دارا هستند نیز باید توسعه یابد از اینرو برای توسعه گلستان و پشتیبانی در این سه حوزه زیرساختهای شهرکهای صنعتی گلستان توسعه مییابد تا توسعه گلستان رقم بخورد.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، ادامه داد:
پشتیبانی و حمایت برای تامین زیرساختها در شهرکهای صنعتی گلستان یکی از برنامههای اصلی و اولویتدار سازمان صمت در گلستان است.
*** خسارات وارده سیل به واحدهای تولیدی
وی به موضوع سیل و خسارات وارده آن به واحدهای تولیدی نیز اشاره کرد و گفت:
در شهرک صنعتی آق قلا بیش از ۸۰ درصد واحدهای تولیدی دچار خسارت شدند و زیرساختهای این شهرک نیز آسیب دیده است.
صالحی نیا اضافه کرد: برای تامین اعتبار برای جبران خسارت به زیرساختهای شهرکهای صنعتی مناطق سیلزده در حال رسیدگی در ستاد بحران است و هرچند اعداد و ارقامی اعلام شده اما در حال گفتگو و رایزنی برای تخصیص آن هستیم.
وی با این توضیح که از منابع داخلی وزارت صمت اعتباری برای تامین زیرساختها در شهرکها و نواحی صنعتی خسارتدیده از سیل اخیر اختصاص یافته است، تصریح کرد:
دولت برای جبران خسارت واحدهای تولیدی در سیل اخیر ۴۵۰ میلیارد تومان تسهیلات کمبهره درنظر گرفته است که سهم گلستان از این اعتبار ۱۰۵ میلیارد تومان است.
*** توسعه منطقه ویژه اقتصادی اترک
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، اظهار داشت:
منطقه ویژه اقتصادی اترک در شمال گلستان دارای ظرفیت توسعه است و اگر پیگیریهای لازم از استان انجام شود تلاش میکنیم اعتبار کافی برای تامین زیرساختها در این منطقه اختصاص یابد.
*** استفاده از ظرفیتهای توسعه صنایع مختلف
رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، اضافه کرد:
از ظرفیتهای توسعه صنایع مختلف میتوان برای اشتغال، ارزش افزوده و توسعه استان بهره گرفت و باید با جذب منابع برای تکمیل طرحهای در دست اجرا نیز برنامهریزی کنیم.
صالحینیا ادامه داد: رئیس جدید این سازمان باید با پشتکار و بهره گیری از تجارب، روشهای روز و علمی را در بخش تولید، صنعت و تجارت بکار بگیرد.
وی با بیان اینکه مازندران جزء استانهای شاخص و با ضریب بالای کشور در جذب منابع رونق تولید محسوب میشود، تصریح کرد:
باید از ظرفیتهای نمایندگان استان در خانه ملت برای توسعه بخش صنعت، معدن و تجارت بهره گرفت.
به گزارش خبرگزاری صنایع، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در پایان با بیان اینکه برای توسعه زیرساخت شهرکهای صنعتی و واحدهای تولیدی نیازمند تملک اراضی هستیم، اظهار داشت:
تسهیلات اختصاصی باید به صنعت، معدن و تجارت مازندران اختصاص یابد تا شاهد رشد و پیشرفت شاخصها باشیم
انتهای پیام///