مدیرعامل کارخانه ماشینسازی تبریز از نهایی شدن قرارداد مقدماتی ۲۷ میلیون دلاری این کارخانه با سوریه بعد از ماه مبارک رمضان خبر داد.
*** نهایی شدن قرارداد مقدماتی کارخانه ماشینسازی تبریز با سوریه
به گزارش خبرگزاری صنایع، مدیرعامل کارخانه ماشینسازی تبریز بر اساس قرارداد اولیه مقرر شده است تا در مدت ۶.۵ سال آینده کارخانهای در سوریه احداث و کارخانه ماشینسازی تبریز به صورت فنی و تأمین قطعه از آن پشتیبانی کند.
وی با اشاره به مذاکره با شرکت سوئدی برای عقد قرارداد تأمین ماشین آلات مورد نیاز این شرکت، اظهار داشت:
کارخانه ماشینسازی تبریز توانمندی لازم برای ساخت ماشین آلات مورد نیاز کارخانههای داخلی و خارجی را دارد.
*** صادرات ۱۲ دستگاه ماشین آلات ساخت این کارخانه
مدیرعامل کارخانه ماشینسازی تبریز از صادرات ۱۲ دستگاه ماشین آلات ساخت این کارخانه به ترکیه در اوایل امسال خبر داد و گفت:
ترکیه سفارش تولید ۱۲ دستگاه دیگر را نیز به این کارخانه ارائه کرده و در حال تولید آنها هستیم.
شکرانه، با اشاره به تداوم صادرات این کارخانه، ادامه داد: در اسفند سال گذشته نیز ۴ دستگاه ماشین آلات تولیدی این کارخانه به آلمان صادر شد و ۵ دستگاه دیگر نیز آماده ارسال به این کشور است که به محض اعلام از سوی آنها این دستگاهها نیز صادر خواهد شد.
*** تولید ماهانه کارخانه ماشین سازی تبریز
وی یادآوری کرد: تولید ماهانه این کارخانه در اوایل سال ۹۷ به ۲۰ دستگاهدر ماه نمیرسید در حالی که پس از تغییرات مالکیتی در این کارخانه این تعداد هم اکنون به بیش از ۶۰ دستگاه رسیده است.
مدیرعامل کارخانه ماشینسازی تبریز با بیان اینکه پیش از تغییر و تحول ۳۸۰ نفر در این کارخانه مشغول به کار بودند، گفت:
پس از تغییرات در مالکیت ۴۰۰ نیروی جدید نیز در این کارخانه جذب شد به طوری که هم اکنون یک هزار و ۱۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم در آن مشغول به کار هستند.
*** احیای واحد ریختهگری
شکرانه، از احیای واحد ریختهگری این کارخانه خبر داد و افزود:
پیش از احیای این واحد روزانه حدود ۵ تا ۱۰ تن محصول ریخته تولید میشد، در حالی که اکنون این میزان به ۳۵ تا ۴۰ تن میرسد.
وی گفت: واحد آهنگری این کارخانه نیز حدود ۲۰ سال تعطیل بود که پس از تغییر و تحولات مدیریتی دوباره احیا شده و به چرخه تولید برگشته و اکنون با فولاد مس سونگون قرارداد تولید گلولههای آسیابی بسته شده و تراکتورسازی نیز آمادگی خود برای عقد قرارداد با کارخانه ماشینسازی را اعلام کرده است.
*** آمادگی کارخانههای داخلی و خارجی برای خرید محصولات ریخته
مدیرعامل کارخانه ماشینسازی تبریز از اعلام آمادگی سایر کارخانههای داخلی و خارجی به ویژه ترکیه برای خرید محصولات ریخته این کارخانه خبر داد و گفت:
گروه ماشینسازی به مردم ایران و استان تعلق داشته و صنعت مادر و حیات زنده آذربایجان شرقی بوده و میتواند از تمامی صنایع از جمله فضا، هوا، نفت و دفاع پشتیبانی کند.
*** فضاسازی برخی افراد نسبت به این کارخانه
شکرانه، با گلایه از فضاسازی و بی مهریهای برخی افراد نسبت به این کارخانه و تغییر و تحولی که در آن روی داده است، افزود:
کارخانه ماشینسازی تبریز پس از تغییر و تحولات مدیریتی و تزریق بیش از یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی آورده مالک جدید آن، جان و روح دوبارهای گرفته و علاوه بر پرداخت همه معوقات بانکی و بدهیهای این کارخانه حقوق، پاداش، عیدی و مزایای تمامی شاغلان آن به صورت مرتب پرداخت میشود.
*** کارخانه نمونه در سطح خاورمیانه
وی اظهار داشت: ماشینسازی تبریز به عنوان کارخانه نمونه در سطح خاورمیانه در صورت حمایت و دلسوزی افراد تصمیم گیر و تصمیم ساز کشور و استان در سال رونق تولید، با برخورداری از زیرساختهای مهم تولیدی میتواند به تولید انبوه برسد و ماشین آلات مورد نیاز کارخانجات و واحدهای تولیدی داخلی و خارجی را تولید کند.
*** دعوت از مسئولان برای بازدید از روند تولید کارخانه ماشین سازی تبریز
مدیرعامل کارخانه ماشینسازی تبریز با دعوت از مسئولان و دست اندرکاران چرخه اقتصادی کشور برای بازدید از روند تولید این کارخانه، گفت:
برداشت «نجفی» مشاور وزیر صنعت معدن و تجارت پس از بازدید از این کارخانه تغییر یافت و به وزیر صمت نیز اعلام کردند که اطلاعات داده شده در خصوص کارخانه ماشینسازی ۱۸۰ درجه با وضعیت این کارخانه متفاوت است.
شکرانه، با درخواست مجدد از مسئولان و متولیان امر برای حمایت از این صنعت مادر، ادامه داد:
سیاستمداران و متولیان امر باید به این کارخانه به عنوان پشتوانه صنعتی کشور و منطقه نگاه کنند و با حمایت از آن زمینه رشد صنعت و اقتصاد کشور و استان را فراهم کنند.
*** قدمت گروه ماشین سازی تبریز
گروه ماشینسازی تبریز با بیش از ۵۰ سال قدمت یکی از بزرگترین کارخانههای شهر تبریز واقع در قراملک و تولیدکننده انواع ماشینهای صنعتی همانند انواع ماشینابزار، کمپرسورهای صنعتی، پمپهای آب، الکترو موتور، لیفت تراک، انواع موتورهای دیزلی، ماشین آلات نساجی، ماشینهای تراش، ماشینهای فرز، ماشینهای مته، قطعات ریخته و دستگاههای سی ان سی است.
کارخانه ماشینسازی در سال ۱۳۴۶ کلنگ زنی و در سال ۱۳۵۲ به بهرهبرداری رسیده است.
به گزارش خبرگزاری صنایع، این کارخانه در سالهای اخیر به دلیل واگذاریهای نادرست با مشکلات متعددی در مسیر فعالیت خود مواجه بوده است.
انتهای پیام///