کد خبر:127257
پ
کالاهای وارداتی تولید داخل
وزیر صنعت، معدن و تجارت خبر داد

برخورد جدی با هرگونه واردات بی‌رویه و کالاهای وارداتی تولید داخل

وزیر صنعت، معدن و تجارت از برخورد جدی با هرگونه واردات بی‌رویه و کالاهای وارداتی تولید داخل خبر داد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت از برخورد جدی با هرگونه واردات بی‌رویه و کالاهای وارداتی تولید داخل خبر داد.

 

*** شمار اقلام وارداتی ممنوعه سال ۹۸ به یک هزار و ۴۸۱ قلم کالا رسیده است

 

به گزارش خبرگزاری صنایع، وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت:

شمار اقلام وارداتی ممنوعه به کشور از یک هزار و ۳۳۹ قلم کالای سال گذشته، امسال به یک هزار و ۴۸۱ قلم کالا رسیده است.

 

رضا رحمانی عصر امروز (۹خرداد۹۸) در دیدار با فعالان اقتصادی، صنعتگران، تجار و سرمایه گذاران شهرستان ری گفت:

تحریم‌ها طوری طراحی شده است که واردات محصول آن‌ها به داخل و صادرات مواد خام و فرآوری نشده از کشور ما آزاد باشد.
 
وی افزود:
با برنامه ریزی‌های انجام شده، به‌طور میانگین در سال گذشته ۲۲ از درصد واردات به کشور کم شد و در مواد مصرفی نیز ۳۲ درصد واردات کاهش پیدا کرده که ناشی از سیاست‌ها، ممنوعیت‌ها و تغییرات تعرفه‌های واردات از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت بوده است.
 
 

*** برخورد جدی با هرگونه واردات بی‌رویه و کالاهای وارداتی تولید داخل

 

وزیر صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد:

وزارت صنعت، معدن و تجارت طی سه ماه اول سال جاری، کد تعرفه واردات ۵۰۰ قلم کالا را نیز بررسی و به سود تولید داخل اصلاح کرده است.
رحمانی تصریح کرد:
این وزارتخانه با هرگونه واردات بی‌رویه و کالاهای وارداتی که در داخل تولید می‌شود، به شدت برخورد می‌کند.
 
وی به نامگذاری سال ۱۳۹۸ از سوی مقام معظم رهبری به نام “رونق تولید” نیز اشاره کرد و گفت:
امسال باید نهضت حمایت از تولید داخل در کشور ایجاد شود. کسانی که آگاهانه و ناآگاهانه در فرآیند تولید داخل سنگ اندازی و مشکل ایجاد می‌کنند، به دشمنان نظام خدمت کرده‌اند.
 
وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه به جزیره‌ای عمل کردن و اختلاف میان برخی سازمان‌های دولتی در حوزه تولید اشاره و خاطرنشان کرد:
دستگاه‌های دولتی باید تسهیل کننده تولید و حمایت کننده از کارآفرینان و تولید کنندگان باشند؛ هر دستگاهی که از تولید حمایت نکند، مورد سوال قرار خواهد گرفت.
 
رحمانی با تأکید بر این‌که وزارت صنعت، معدن و تجارت باید خانه امن تولید کنندگان باشد، اظهار داشت:
کارآفرینان باید بدانند که این وزارتخانه با تمام قوا فرآیند تولید در کشور را حمایت می‌کند و به دنبال حذف بسیاری از بروکراسی‌های اداری و مشکلات تولید کنندگان است.
 

***مشکلات تولید کنندگان در شرایط جنگ اقتصادی باید با سرعت بیشتری حل شود

 
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: اراده قوی میان دستگاه‌های دولتی در جهت حل مشکلات تولید، از جمله کاهش بروکراسی اداری و بهبود فضای کسب و کار در کشور وجود ندارد.
 
سید فرید موسوی اظهار داشت: بخشی نگری، عملکرد جزیره‌ای، عدم هماهنگی لازم در بین دستگاه‌های متولی از جمله مشکلاتی است که بخش تولید کشور را درگیر خود کرده است.
 
وی با بیان این‌که بر اساس آمار بانک جهانی، فضای کسب و کار کشور نسبت به دو سال گذشته هشت پله سقوط کرده است، افزود: ساختار اداری کشور متناسب ظرفیت بخش تولید نیست. سازمان‌های دولتی باید بر اساس توسعه واحدهای صنعتی متحول شوند.
 
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: لکه‌ها و شهرک‌های صنعتی استان تهران باید از نظر امکانات زیربنایی مورد توجه مسئولان قرار گیرند و مشکلات تولید کنندگان در شرایطی که کشور در جنگ اقتصادی قرار گرفته است، باید با سرعت بیشتری حل شود.
 
*** ایجاد و حفظ اشتغال از مهمترین اولویت‌های شهرک صنعتی شمس آباد است
 
در ادامه این نشست پس از صحبت های وزیر درباره برخورد جدی با هرگونه واردات بی‌رویه و کالاهای وارداتی تولید داخل  ، سرپرست فرمانداری شهرستان ری نیز اظهار داشت: شهرک صنعتی شمس آباد با ۲ هزار و ۸۰۰ هکتار در جنوب پایتخت، هم اکنون با کمبود آب مواجه است.
 
احمد اسماعیلی راد گفت: تأمین آب این شهرک از کانال محمدیه ری با تخصیص ۱۰ میلیون مترمکعب آب برای شهرک در دست اجراست که به دلیل محدودیت منابع مالی، با پیشرفت ۷۰ درصدی متوقف شده است.
 
وی افزود: در حال حاضر مشکل برق در شهرک صنعتی شمس آباد نداریم، ولی در صورت توسعه این شهرک و افزایش واحدهای صنعتی، با این مشکل هم مواجه خواهیم شد که باید تدابیر خاصی در این زمینه اندیشیده شود.
 
سرپرست فرمانداری شهرستان ری اضافه کرد: ترافیک سنگین در ورودی شهرک صنعتی شمس آباد سبب مشکلاتی شده که اتلاف وقت را برای صنعتگران و کارگران به همراه دارد که باید در این زمینه نیز چاره جویی شود.
 
اسماعیلی راد بیان کرد: شهرک صنعتی شمس آباد با وسعت ۲ هزار و ۸۰۰ هکتار و راه اندازی ۲ هزار و ۶۰۰ فقره قرارداد واحدهای تولیدی، اشتغال ۳۳ هزار نفر را فراهم کرده است.
 
وی ایجاد و حفظ اشتغال را از مهمترین اولویت‌های شهرک صنعتی شمس آباد عنوان کرد و ادامه داد: در صورت تکمیل ظرفیت‌های این شهرک، ۱۰۰ هزار نفر دارای شغل می‌شوند.
 
*** شهر ری قطب کار و تولید در پهنه جنوب استان تهران
 

به گزارش خبرگزاری صنایع، در پایان این جلسه سرپرست فرمانداری شهرستان ری با اشاره به این‌که دیگر حوزه‌های اقتصادی ری نیز احتیاج به ترمیم و برنامه‌ریزی مشخص دارند، اظهار داشت:

این شهرستان با پنج شهر شهر ری، باقر شهر، کهریزک، قیامدشت و حسن آباد دارای سه هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی دارای پروانه و ۲۹ هزار و ۵۰۰ واحد صنفی است و هشت هزار واحد صنفی فعال در این شهرستان با مجوز و نظارت شهرهای اطراف در ری فعال هستند که تنها معضلات این واحدها برای ما باقی مانده است که این واحدهای صنفی باید ساماندهی و هرچه زودتر برنامه‌ریزی مشخصی در این زمینه انجام شود.

 
 

انتهای پیام///

منبع
خبرگزاری صنایع
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید