سخنگوی انجمن سازندگان قطعات و مجموعههای خودرو بر آزادسازی قیمت خودرو و کنترل مدیریت بر صنعت خودروسازی تاکید کرد.
*** جهش دوباره قیمت خودرو از سال ۹۳
به گزارش خبرگزاری صنایع، سخنگوی انجمن سازندگان قطعات و مجموعههای خودرو در نشست خبری انجمن سازندگان قطعات و مجموعههای خودرو با اشاره به تغییر مرجع قیمتگذاری خودروها از سازمان حمایت به شورای رقابت، اظهار داشت:
در سالهای گذشته با کنارهگیری شرکتهای غیررقابتی فولاد، مس، پتروشیمی، روی، آلومینیوم و غیره و یا فراموش شدن آنها، از سال ۹۳ بار دیگر قیمت خودرو جهش یافت.
*** اثربخش نبودن قیمتگذاری دستوری
فرهاد به نیا در ادامه به این موضوع تاکید کرد که قیمتگذاری دستوری در هیچ کجای جهان اثربخش نبوده است و شورای رقابت علیرغم کارنامه بد خود میان سالهای ۹۳ تا ۹۷ مجددا به مقوله قیمتگذاری ورود کرده است.
به نیا گفت:
این شورا در زمینه افزایش قیمتها و چرایی آن هیچگاه ورود نمیکند. برای مثال سال ۹۱ قیمت آلومینیوم کیلویی ۶۹۰۰ تومان و در سال ۹۷ به ۴۰ هزار تومان رسید، همچنین قیمت مس در این مدت از کیلویی ۲۲ هزار به ۷۲ هزار تومان و ورق فولادی از هزار و ۷۰۰ به ۶ هزار و ۸۰۰ تومان افزایش یافت اما این شورا ورود نکرد.
وی افزود: آزادسازی قیمت خودرو و کنترل مدیریت بر صنعت خودروسازی، بهترین راهکار در شرایط فعلی میباشد.
*** مشکل اصلی خودروسازان کمبود قطعه است
به گزارش خبرگزاری صنایع، سخنگوی انجمن سازندگان قطعات و مجموعه های خودرو در پایان با اشاره به ارائه نشدن قطعه توسط برخی از قطعهسازان با وجود داشتن تسهیلات بانکی و توانایی ساخت قطعات، اظهار داشت:
ارائه نشدن قطعات توسط این دسته از قطعهسازان در چنین شرایطی که بزرگترین مشکل خودروسازان کمبود قطعه است؛ خط تولید خودرو را با مشکل مواجه میکند.
انتهای پیام///