همزمان با دهه مبارکه فجر، ۲۳ پروژه در حوزه تولیدی و زیرساختی شهرکهای صنعتی استان آذربایجان شرقی با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت افتتاح شد.
*** آغاز عملیات اجرایی شهرک تخصصی صنایع پایین دستی مس
به گزارش خبرگزاری صنایع، وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه سفر خود به استان آذربایجان شرقی به مناسبت چهلمین سال پیروزی انقلاب، گفت:
امروز عملیات اجرایی شهرک تخصصی صنایع پایین دستی مس در ورزقان آغاز شد که با این پروژهها، تولید یکصد هزار تن محصول مس کاتد در دست اقدام است.
*** افتتاح پروژههایی در حوزه مسوولیتهای اجتماعی توسو وزیر صنعت، معدن و تجارت
رحمانی با اشاره به افتتاح پروژههایی در حوزه مسوولیتهای اجتماعی با اعتبارات دولتی، افزود:
به مناسبت چهلمین سال پیروزی انقلاب، ۶۷ روستای استان آبرسانی میشود و همچنین بخشهایی از پروژه آزادراه خواجه به ورزقان و معدن سرنگون امروز کلنگ زنی شد.
وی در ادامه گفت: بخش بزرگی از پروژه مس سرنگون با استفاده از توان داخلی انجام شده و فقط بخش کوچکی ارز بری داشته است.
*** پروژه ذوب یکصد هزار تنی شرکت ملی مس
به گزارش خبرگزاری صنایع، وزیر صنعت، معدن و تجارت در پایان گفت: پروژه ذوب یکصد هزار تنی را شرکت ملی مس با تمرکز بر روی ساخت داخل آغاز کرده و فقط حدود یکصد میلیون یورو نیاز ارزی پروژه بوده است که مقرر شده در بازه سه ساله محصول نهایی را تولید کند.
انتهای پیام///