*** تعداد پروندههای مختومه در سازمان تعزیرات
*** جزئیات پلمب یک مرکز درمانی
*** تعداد پروندههای صنفی
رایگانی خاطرنشان کرد: تعداد پروندههای صنفی ۸ میلیون و ۴۸ هزار و ۷۵۱ پرونده و پروندههای حوزه بهداشت یک میلیون و ۴۱ هزار و ۵۲۰ پرونده و حوزه قاچاق کالا ۴۲۵ هزار و ۳۵۸ فقره بوده است.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی در خصوص تعداد اصناف در کل کشور گفت: حدود ۳ هزار و ۲۰۰ اتحادیه و صنف در کشور داریم که از این تعداد ۲ هزار و ۵۰۰ فقره دارای مجوز و حدود ۸۰۰ هزار صنف بدون مجوز هستند.
*** تخلفات عرضه گوشت قرمز
رایگانی گفت: در حوزه تخلفات عرضه گوشت قرمز ۸۲۵ پرونده تشکیل شده است که در مورد ۴۶ پرونده قرار صادر شده و ۶۱۲ پرونده هم حکم صادر شده است این در حالی است که در حوزه گوشت مرغ تنها ۷۱۵ پرونده تشکیل شده است که ۴۳ پرونده قرار صادر شده و ۴۳۸ پرونده صادر شده است.
*** خودروساز پرحاشیه
وی در خصوص فعالیت یکی از شرکتهای خودروسازی که به خودروساز پرحاشیه معروف شده است، گفت:
۳۰ هزار خودرو جمع آوری شده است و از خودروساز خواسته شده است تا با حضور تیم مشترک کارشناسان فنی خودرو شعبه رسیدگی کننده و مسئولان تعزیرات خط تولید این کارخانه مورد بازدید قرار گیرد تا طبق نظرات کارشناسان اصلاحیههای لازم به شرط قابل اصلاح بودن در خط تولید این خودرو انجام شود.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: علیرغم همه محدودیتها از جمله نیروی انسانی توقعات مردم غیره از توسعه سازمان غافل نبوده ایم.
*** استخدام ۲۵۰ نفر در تعزیرات
وی افرود: امسال ۱۰۰ رئیس شعبه به سازمان تعزیرات حکومتی اضافه شده است و مجوز استخدام ۲۵۰ نفر را اخذ کردهایم.
رایگانی گفت: در راستای شفاف سازی و جلوگیری از سو استفادههای مختلف و تسهیل دسترسی مردم از ابتدا تا انتهای رسیدگی به یک پرونده از طریق پیامک به طرفین هر پرونده اطلاع رسانی میکنیم.
*** پرداخت الکترونیکی جرایم صنفی
وی به ایجاد امکان پرداخت الکترونیکی جرایم صنفی اشاره کرد و گفت: این عزیزان میتوانند در محل سکونت بدون نیاز به حضور مأمور اجرای احکام عملیات پرداخت خود را انجام دهند.
سخنگوی تعزیرات حکومتی با اشاره به این مطلب که مردم توقع دارند وقتی دولت کمک میکند و سوبسید میدهد متحمل سختی دیگری نشوند، گفت:
دولت اعلام کرده است حدود ۱۳۰ شرکت کار واردات گوشت و مرغ ستاد تنظیم بازار را انجام میدهند و طبق توافق تعزیرات و دادستانی گشتهای مشترک را افزایش دادهایم و تا ده برابر بیشتر شده است.
وی افزود: ما نمیپذیریم بدون اعلام رسمی اتحادیهها و اصناف مراکز عرضه اغذیه و رستورانها به صورت خودسرانه اقدام به افزایش قیمت مواد خوراکی گوشتی خود کنند.
*** تخلف یکی از رستورانهای شهر تهران
رایگانی با اشاره به تخلف یکی از رستورانهای شهر تهران بیان داشت:
اخیرا در یکی از رستورانهای شهر تهران در الهیه یک پرس فیله گوشت گوساله را به قیمت ۲۹۰ هزار تومان و یک پرس دنده گوسفند را به قیمت ۳۲۰ هزار تومان و یک کاسه سالاد کاهو و خیار را به قیمت ۴۷ هزار تومان به مشتریان عرضه کرده است.
وی افزود: ارزش اولیه تخلف و میزان گرانفروشی این رستوران مبلغ ۲۳۰ میلیون ریال برآورد شده است و ما این مسئله را از طریق یکی از رسانهها متوجه شدیم و تا زمانی که حکم قطعی صادر نشود منع قانونی برای اطلاع رسانی نام رستوران داریم.
*** مهمترین پروندههای استانی تعزیرات
سخنگوی تعزیرات حکومتی درباره مهمترین پروندههای تعزیراتی در استانها گفت:
در استان آذربایجان غربی سه فقره گرانفروشی گزارش شد که دو فقره آن منجر به صدور حکم ۵ میلیارد و ۶۱۱ میلیون و ۷۸۳ هزار ریالی در خصوص ۱۹۷ هزار و ۴۳۹ کیلوگرم مرغ بسته بندی شده بود.
رایگانی افزود: در استان آذربایجان غربی همچنین ۸۳ پرونده مهم تشکیل شد که به ۷۷ فقره آن رسیدگی شد.
*** گرانفروشی کشتارگاه صنعت مرغ برآیند ارومیه
وی ادامه داد: گرانفروشی ۱۶۱ هزار و ۶۰۰ کیلوگرمی توسط کشتارگاه صنعت مرغ برآیند ارومیه که منجر به محکومیت ۴ میلیارد و ۷۹۹ میلیون ریالی شد، کشف ۲۴۰ هزار دلار آمریکا توسط سپاه در شهرستان سردشت و نیز کشف قاچاق ۱۲۰ قالب شمش طلا به میزان ۳۵ کیلوگرم در گمرک رازی شهرستان خوی از دیگر پروندههای تعزیرات حکومتی در آذربایجان غربی بود که منجر به صدور حکم شد.
*** پلمب ۲۳ مرکز ترک اعتیاد
سید یاسر رایگانی خاطرنشان کرد: در استان البرز نیز یک بیمارستان خصوصی به دلیل ارائه خدمات اجباری از بیماران به میزان ۲۲ میلیارد ریال جریمه شد.
پلمب ۲۳ مرکز ترک اعتیاد به دلیل دریافت داروهای یارانهای و فروش آن خارج از شبکه و فقدان پرونده بیمار در این مراکز، پلمب ۱۴ واحد عطاری و بازداشت ۵ نفر در این زمینه، قاچاق ۱۴۲ راس دام، کشف ۸ هزار کارتن سیگار قاچاق و هشت هزار انواع تنباکو و پلمب و تعطیلی یک واحد غیرمجاز در ساوجبلاغ در زمینه خوراک دام از دیگر اقدامات تعزیرات در این استان بود.
*** قاچاق ۲۲ هزار و ۷۴۰ لیتر نفت گاز
وی ادامه داد: در استان سیستان و بلوچستان پرونده قاچاق ۲۲ هزار و ۷۴۰ لیتر نفت گاز که همزمان با شروع قاچاق توسط ماموران نیروی انتظامی در مسیر میرجاوه به زاهدان کشف و ضبط شد، متخلفان به پرداخت مبلغ یک میلیارد و ۶۹ میلیون ریال جریمه شدند.
رایگانی ادامه داد: ۲۸ تن و ۵۰۰ کیلوگرم پلی اتیلن توسط ماموران هنگ مرزی سراوان کشف شد که متهم به پرداخت یک میلیارد و ۲۴۶ میلیون ریال جریمه محکوم شد.
*** ضبط یک خودروی فورد موستانگ
به گزارش خبرگزاری صنایع، سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی در پایان خاطر نشان کرد: در اصفهان با ضبط یک خودروی فورد موستانگ، صاحب خودرو به پرداخت ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال جریمه محکوم شد.
در قم نیز یک محموله ۲۰۰ راسی گوسفند و ۱۵ راسی گوساله به ارزش ۳ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال کشف و ضبط شد که پرونده در حال رسیدگی است.
انتهای پیام///