اخبار برگزیده

کد خبر:111384
پ
صنعت، معدن و تجارت
معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت خبر داد

تقویت منابع مالی بخش صنعت، معدن و تجارت

معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت تقویت منابع مالی بخش صنعت، معدن و تجارت خبر داد.

معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت تقویت منابع مالی بخش صنعت، معدن و تجارت  خبر داد.

 

*** تأمین مالی بخش صنعت، معدن و تجارت

 

به گزارش خبرگزاری صنایع، معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان قم که با حضور استاندار، مدیران اجرایی و نمایندگان بخش خصوصی برگزار شد، افزود:

در حال حاضر نزدیک به ۹۰ درصد تأمین مالی در صنعت از طریق نظام بانکی صورت می‌گیرد و ما در صددیم استفاده از دیگر منابع مالی را در بخش صنعت، معدن و تجارت تقویت نماییم.

 

*** تأمین مالی برای سرمایه‌ در گردش

 

زرندی گفت: یکی از دغدغه‌های واحدهای صنعتی، تأمین مالی برای سرمایه‌ در گردش و تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام است که برای این موضوع در قالب تبصره ۱۸ تسهیلاتی در نظر گرفته شده است.

وی گفت: این تسهیلات جهت سرمایه‌ در گردش، تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام و بازسازی و نوسازی واحدهای صنعتی در نظر گرفته شده و امیدواریم تا قبل از سال فرآیند ثبت نام آن را آغاز کنیم.

زرندی افزود: تسهیلات طرح رونق تولید، همچنان از طریق سامانه بهین‌یاب در حال انجام است.

 

*** اعطای تسهیلات به قطعه‌سازان

 

معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت:

چهار هزار میلیارد تومان برای صنعت قطعه‌سازان در نظر گرفته شده که فرآیند اعطای این تسهیلات آغاز شده و مبنای آن معرفی شرکت‌های قطعه‌ساز از سوی خودروسازان می‌باشد.

وی در ادامه حفظ تولید و اشتغال در صنعت را یکی از مهمترین برنامه‌ها و اولویت‌های دولت در سال آینده دانست .

زرندی افزود: باید به واحدهای صادراتی نگاه ویژه داشته باشیم و وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز حمایت از این واحدها را در اولویت خود قرار داده است.

زرندی تنوع در محصول و بازارهای صادرات را مهم دانست و تأکید کرد:

در برخی از محصولات بیش از نیاز بازار داخل تولید داریم و حتماً برای سال‌های آینده باید به‌طور جدی واحدهای تولیدی برنامه‌های صادراتی را دنبال کنند.

 

*** تقویت تشکل‌های صادراتی

 

به گزارش خبرگزاری صنایع، معاون طرح و برنامه وزیر صنعت ، معدن و تجارت در پایان گفت:

تشکل‌های صادراتی در کشور باید تقویت شده و بیش از گذشته نقش‌آفرینی داشته باشند.

 

انتهای پیام///

منبع
خبرگزاری صنایع