کد خبر:111103
پ
پرنیان
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان تهران خبر داد

بهره‌برداری از ۴ پروژه زیرساختی در شهرک‌های صنعتی استان تهران

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان تهران از بهره‌برداری از ۴ پروژه زیرساختی در شهرک‌های صنعتی این استان خبر داد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان تهران از بهره‌برداری از ۴ پروژه زیرساختی در شهرک‌های صنعتی این استان خبر داد.

 

*** اعتبار پروژه‌های زیرساختی شهرک‌های صنعتی استان تهران

 

به گزارش خبرگزاری صنایع، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان تهران با بیان این خبر اظهار کرد: این پروژه‌های زیرساختی با تامین اعتباری حدود ۴ میلیارد تومان اجرایی شده و به مناسبت ایام مبارک دهه فجر بهره‌برداری خواهد شد.

 

***  ذخیره و تزریق آب سد ماملو

 

صابر پرنیان ادامه داد: مقدمات ذخیره و تزریق آب سد ماملو به شبکه آبرسانی شهرک صنعتی عباس آباد در دست اقدام قرار دارد و در این راستا مخزن آب زمینی با ظرفیت ۵ هزار متر مکعب احداث و آماده بهره‌برداری شده است.

رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان تهران گفت: برای احداث این سازه بتنی حدود ۲ میلیارد تومان هزینه شده و عملیات اجرای آن نیز از ابتدای سال گذشته با تحویل زمین به پیمانکار آغاز شده است.

پرنیان با اشاره به اهمیت برقراری امنیت در شهرک ها و نواحی صنعتی افزود: ایستگاه آتش‌نشانی در شهرک صنعتی قرچک با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیون تومان برای خرید خودرو و تجهیزات تکمیل شده و آماده بهره‌برداری است.

 

*** بهره‌برداری از ساختمان آتش‌نشانی در ناحیه صنعتی بیجین و دهک

 

وی تصریح کرد: ساختمان آتش‌نشانی در ناحیه صنعتی بیجین و دهک نیز با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیون تومان احداث شده و به مناسبت دهه مبارک فجر به بهره‌برداری خواهد رسید.

پرنیان تاکید کرد: خرید خودرو و تجهیز این دو ساختمان آتش‌نشانی در دست اقدام است و بزودی انجام خواهد شد.

 

به گزارش خبرگزاری صنایع، رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان تهران در پایان یادآوری کرد:

سایر پروژه‌های زیرساختی مانند تکمیل شبکه روشنایی،آسفالت، ترمیم معابر و غیره نیز در شهرک‌ها و نواحی صنعتی که تکمیل شده نیز در ایام مبارک دهه فجر بهره‌برداری خواهد شد.

 

 

انتهای پیام///

منبع
خبرگزاری صنایع