کد خبر:111205
پ
نمایشگاه
با حضور وزارت صمت در نمایشگاه دستاوردهای انقلاب اسلامی انجام شد:

نمایش دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه تولید و تجارت

وزارت صنعت، معدن و تجارت دستاوردهای این سه حوزه در ۴۰ سال اخیر را در قالب نمایشگاه دستاوردهای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در حوزه حوزه تولید و تجارت به نمایش گذاشته است.

وزارت صنعت، معدن و تجارت دستاوردهای این سه حوزه در ۴۰ سال اخیر را در قالب نمایشگاه دستاوردهای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در حوزه حوزه تولید و تجارت به نمایش گذاشته است.

 

*** محل نمایشگاه دستاوردهای جمهوری اسلامی در حوزه تولید و تجارت

 

به گزارش خبرگزاری صنایع، در این نمایشگاه، سازمان‌های توسعه‌ای ایدرو و ایمیدرو و شرکت شهرک‌های صنعتی و دیگر واحدهای وابسته به وزارت صنعت، معدن و تجارت دستاوردهای ۴۰ ساله حوزه تولید و تجارت را در قالب اقلام تبلیغاتی به بازدیدکنندگان عرضه می‌کنند.

نمایشگاه دستاوردهای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس که روز شنبه با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی و رئیس سازمان انرژی اتمی در «باغ موزه دفاع مقدس» افتتاح شد تا ۲۲ بهمن ماه، هر روز از ساعت ۹ تا ۱۹ برای بازدید علاقه‌مندان دایر است.

 

*** هدف از برگزاری نمایشگاه دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در حوزه تولید و تجارت

 

به گزارش خبرگزاری صنایع، هدف از برگزاری این نمایشگاه؛ نمایش دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در چهل سالگی انقلاب در حوزه‌های مختلف است و دستگاه‌های مختلف دولتی و حاکمیتی در آن حضور دارند.

 

انتهای پیام///

منبع
خبرگزاری صنایع