کد خبر:111133
پ
فرشاد مقیمی
معاون وزیر صنعت خبر داد

اختصاص ۴ هزار میلیارد تومان اعتبار به خودروسازان داخلی

معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به رفع دغدغه‎‌های مردم از سوی خودروسازان داخلی از تخصیص ۴ هزار میلیارد تومان اعتبار به دو شرکت ایران‌خودرو و سایپا خبر داد.

معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به رفع دغدغه‎‌های مردم از سوی خودروسازان داخلی از تخصیص ۴ هزار میلیارد تومان اعتبار به دو شرکت ایران‌خودرو و سایپا خبر داد.

 

*** اختصاص تسهیلات به خودروسازان داخلی از سوی وزارت صمت

 

به گزارش خبرگزاری صنایع، معاون امور صنایع وزارت صنعت ، معدن و تجارت در نشست تخصصی کمیته خودرو که با حضور معاون وزیر و رییس سازمان حمایت مصرف کنندگان وتولیدکنندگان، مدیرکل دفتر دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت صمت و مدیران شرکت‌های خودروساز برگزار شد، گفت:

با توجه به میزان تولید و اشتغال ایران‌خودرو و سایپا ، ۴ هزار میلیارد تومان اعتبار برای این دو خودروساز اختصاص یافته است و برای سایر خودروسازان نیز طی هماهنگی بعمل آمده با رئیس‌جمهور از سوی وزیر صنعت، معدن و تجارت، تسهیلاتی برای ‌تولیدکنندگان خودرو اختصاص داده خواهد شد.

 

*** ساماندهی وضعیت تولید خودرو

 

فرشاد مقیمی در ادامه با اشاره به ساماندهی وضعیت تولید خودرو خاطر نشان‌کرد:

خودروسازان باید تولیدات خود را به نحوی مدیریت کنند که در اسرع وقت خودروهای ثبت نام شده از سوی مشتریان در اختیارشان قرار گیرد.

معاون ‌وزیر‌ صنعت، معدن و تجارت تاکید‌کرد: تولیدات خودرو باید به صورت روزانه، مستمر و همزمان با تولید در اختیار مشتریان قرار گیرد و هیچ خودرویی نباید در پارکینگ خودروسازها و نمایندگی‌ها دپو شود.

مقیمی همچنین از خودروسازها خواست که با سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان هماهنگ بوده و در عرضه خودرو به مشتریان براساس ضوابط اعلام شده، اقدام نمایند.

وی تصریح کرد: تولید‌کنندگان باید در کنار مردم قرار گرفته و نسبت به رفع تعهدات خود هرچه سریعتر اقدام کنند.

 

*** ارائه سبدی از کلیه محصولات تولیدی خودروسازان داخلی

 

مقیمی همچنین خطاب به خودروسازها در خصوص تحویل خودروهایی که بدلیل شرایط کنونی امکان عرضه آن‌ها به مشتری فراهم نیست ،گفت:

خودروسازان مکلف هستند در وهله اول نسبت به تامین قطعات، تولید و تحویل خودروهای ثبت نام شده به مشتریان اقدام کنند، اما در صورت عدم امکان اجرای این موضوع، ارائه سبدی از کلیه محصولات تولیدی در قالب طرح جایگزین به متقاضیان از سوی خودروسازان الزامی است.

معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت در ادامه تاکید‌کرد:

چناچه متقاضیان تمایلی به انتخاب محصول از سبد ارائه شده نداشته باشند، شرکت‌های خودرو ساز باید نسبت به مصالحه و اخذ رضایت مشتری اقدام نمایند.

 

*** شناسایی مشکلات خودروسازان داخلی

 

وی در ادامه با اشاره به شناسایی مشکلات و چالش‌های صنعت خودرو گفت:

سیاستگذاری مدونی برای بهبود شرایط تولید خودروسازها در نظر‌گرفته شده است و امیدواریم با تحقق این سیاست‌ها به سمت تولید خودرو تا یک میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه در سال آینده دست یابیم.

معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت همچنین در خصوص مذاکره با شرکت‌های خارجی برای تسهیل فرایند تولید خودروهای خارجی که از موضوعات مطروحه در نشست بود، توضیح داد:

کمیته مشترکی با بانک‌مرکزی تشکیل شده که خودروسازها می‌توانند طرح پیشنهادی خود را برای رفع مشکلات تخصیص ارز و نحوه همکاری با این شرکت‌ها در این کمیته مطرح نمایند.

 

به گزارش خبرگزاری صنایع، در این جلسه سیاست‌های کلی وزارت صنعت، معدن وتجارت در حوزه صنعت خودرو در ۱۵ محور برای خودروسازها تبیین و اعلام شد.

 

 

 

انتهای پیام///

منبع
خبرگزاری صنایع