رئیس دفتر رئیس جمهور از تغییر قیمت بنزین در سال ۹۸ با توجه به تصمیمگیری مجلس در خصوص لایحه بودجه خبر داد.
*** تصمیم دولت برای افزایش قیمت بنزین
به گزارش خبرگزاری صنایع، رئیس دفتر رئیس جمهور درباره تصمیمگیری دولت برای افزایش نرخ بنزین اظهار کرد:
با تصمیمات اندیشیده شده قیمت بنزین امسال افزایش پیدا نخواهد کرد، اما قیمت آن در سال ۹۸ به تصمیمگیری مجلس در خصوص لایحه بودجه مرتبط است و برای سالهای آینده نیز منتظر جمعبندی مجلس هستیم.
*** بررسی افزایش قیمت بنزین در مجلس
محمود واعظی با بیان اینکه بحث نرخ بنزین با کمکهایی که دولت به روشهای مختلف به مردم انجام میدهد، ارتباط دارد، ادامه داد:
بحث قیمت بنزین در حال حاضر در کمیسیون تلفیق و صحن مجلس در حال بررسی است و دولت منتظر جمعبندی مجلس در این زمینه است و پس از آن نسبت به تعیین نرخ بنزین اقدام خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری صنایع، ۸ بهمن ماه سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۹۸ اعلام کرده بود که بر اساس مصوبه این کمیسیون قیمت حاملهای انرژی اعم از بنزین، نفت و گاز و … نه در قیمت و نه در نحوه توزیع هیچ تغییری نسبت به سال ۹۷ نخواهد داشت.
انتهای پیام///