دبیر پنجمین جشنواره تقدیر از برترینهای صنایع غذایی از قرار گرفتن این جشنواره در تقویم کاری مدیران صنایع غذایی کشور خبرداد.
دبیر پنجمین جشنواره تقدیر از برترینهای صنایع غذایی:
به گزارش خبرگزاری صنایع، دبیر پنجمین جشنواره تقدیر از برترینهای صنایع غذایی با اشاره به نقش این جشنواره در پیشرفت صنایع غذایی کشور اظهار داشت:
خدا را شاکریم که جشنواره تقدیر از برترینهای صنایع غذایی در تقویم مدیران صنایع غذایی جاگرفته و ما هماکنون توانستهایم باهمکاری تولیدکنندگان پنجمین دوره این جنشواره را با موفقیت برگزار کنیم.
*** هماهنگی میان تولیدگنندگان درجشنواره صنایع غذایی
وی در ادامه با اشاره به اهداف جشنواره صنایع غذایی در تجمیع وهماهنگی میان رقبای سرسخت این بخش، افزود:
مهمترین هدف از برگزاری آن آزموده شدن تولیدکنندگان صنایع غذایی توسط مخاطبان و مصرف کنندگان این بخش میباشد که این برنامه در تمام دنیا اجرا میشود.
*** ارزش گذاری به مقوله تولید
محمدرضا جمشیدی صاحب امتیاز و مدیر مسئول نشریه اقتصاد سبز افزود:
برگزارکنندگان این جشنواره با افتخار اعلام میکنند که در طی پنج سال برگزاری جشنواره صنایع غذایی هیچ مبلغی را از برگزیدگان دریافت نکرده و فروش تندیس نداشته و صرفا برگزاری جشنواره را یک کار رسانهای و ارزش گذاری به مقوله تولید است.
*** مشکلات پیشرو
جمشیدی در جشنواره صنایع غذایی با اشاره به مشکلات پیشروی این صنعت گفت:
در حال حاضر صنایع غذایی کشور با مشکلات ساختاری که از گذشته با آنها مواجه بوده است روبه روست و آن هم نبود ارگان تصمیم گیری واحد برای صنعت غذای کشور میباشد.
در سال جاری این صنعت با مشکلات مضاعفی روبه رو بودهاست از جمله این مشکلات میتوان به نوسانات بازار ارز و بخشنامههای خلق الساعه و موازی از سوی ارگانهای مختلف اشاره کرد که باعث ایجاد سردرگمی برای تولیدکنندگان صنعت غذایی بوده است.
این صنعت همچنین در تهیه مواد اولیه تولیدی بامشکلات مواجه بوده و نمیتواند برنامه ریزی برای بازار داخلی و خارجی داشته باشند.
*** ثبات و آزاد سازی در اقتصاد
وی ثبات و آزاد سازی در اقتصاد را راه حل مشکلات پیشرو دانست و افزود:
اجرای سیاست قیمتگذاری براساس میزان عرضه و تقاضا و همچنین رقابتی کردن بازار عامل بهبودی صنعت غذای کشور است.
به گزارش خبرگزاری صنایع، دبیر پنجمین جشنواره تقدیر از برترینهای صنایع غذایی در پایان به دولتی بودن این بخش اشاره کرد و افزود:
بخشهای اصلی صنایع غذای کشور همچون آرد و گندم دولتی بوده و بخشهای هم که دولتی نیستند در قالب فانتزی جای میگیرد. مثلا در بخش صنعت بیسکویت، شیرینی و شوکولات سالانه ۶۰۰ میلیون دلار صادرات صورت میگیرد و این بخش نقش مهمی در اشتغال زایی دارد.
انتهای پیام///